Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-HajTömeg- #20459 üzenetére
de itt nem is az volt a gond, hogy nem akar annyit vacakolni vele (a legtöbb ember nem akar, a családomból sem, pedig ismerik és szeretik a jó kávét), hanem hogy:
- aki mégis vacakol vele, az ugyanolyan hülye, mint aki keletre fordítja a hangfalát és 120e ft-os hdmi kábelt vesz (nem, csak az utóbbiak hülyék)
- az olasz kávégépek szarok (a legjobbak, csak persze nem az ilyen automata dzsunkákra kell gondolni kávégép alatt)
- nincs érdemben finomabb a nespressónál, az már hdmi kábel téma megint
- valaki oldja meg nekem most, hogy 3 ft-ért nespressózzakszóval a gond csak az, hogy nincs képben a kolléga, viszont legalább qrva nagy mellénnyel nyitott. erre spec harapok... (nota bene: még így is kapott egy csomó infót/segítséget, még az én lehurrogó válaszomból is. ezzel szemben meg nem áll semmi, csak a nagy mellény, ami remélhetőleg azért kicsit összement közben)
-
ronin s8
senior tag
válasz
-HajTömeg- #20459 üzenetére
Szerintem neki más a baja. Elég neki a Nespresso, csak sokallja az árát. Ezen nem tudunk segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- LEGO klub
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Futás, futópályák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vicces képek
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest