Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Keresnék egy nem darálós de víztartályos kávéfőzőt, ami ténylegesen jó kávét főz. Lényeges lenne, hogy halk legyen (ezért is nem jó a darálós), mert reggel a család még alszik mikor használni szeretném. Kotyogós "Brikka" erősségű kávét szeretnék belőle nyerni...
Tudtok ilyet 70 körül lenne rá a keret? -
Salex1
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
max 50e & Jó kávét főzzön

-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani esspresso kávéfőzőt, aminek adagolós a víztartálya van, hogy ne kelljen főzésenként tölteni?
-
Salex1
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Csak köszönni tudom. Én személy szerint nem tudom meginni ez a fajta fekete löttyöt, bármivel is legyen főzve. Az asszony viszont szereti, reggelire és helyette iszik 4 kávét...amit én főzök neki. Azt vettem észre, hogy nem igazán érdekli a minőség, bár volt már olyan rossz amit nem tudott meginni, de a Brikkás Aldi-s arabicá-t kimondottan szereti, ezért vesszük. A saját kávéfőzési dolgomat próbálnám egyszerűsíteni ezzel a géppel.
Reggeli rohanásban nem egyszerű a gázon főzni a brikkával. -
Salex1
őstag
Mi a véleményetek erről a LIDL eszpresszó kévéfőzőről?
Nem szeretnék kapszulásat, a Bialetti Brikka-t cserélné, ami jó, csak szerintem könnyebb lenne egy ilyennel, mint kotyogóssal.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás