- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Keresnék egy nem darálós de víztartályos kávéfőzőt, ami ténylegesen jó kávét főz. Lényeges lenne, hogy halk legyen (ezért is nem jó a darálós), mert reggel a család még alszik mikor használni szeretném. Kotyogós "Brikka" erősségű kávét szeretnék belőle nyerni...
Tudtok ilyet 70 körül lenne rá a keret? -
Salex1
őstag
válasz
RetepNyaraB #10448 üzenetére
max 50e & Jó kávét főzzön
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani esspresso kávéfőzőt, aminek adagolós a víztartálya van, hogy ne kelljen főzésenként tölteni?
-
Salex1
őstag
válasz
RetepNyaraB #5326 üzenetére
Csak köszönni tudom. Én személy szerint nem tudom meginni ez a fajta fekete löttyöt, bármivel is legyen főzve. Az asszony viszont szereti, reggelire és helyette iszik 4 kávét...amit én főzök neki. Azt vettem észre, hogy nem igazán érdekli a minőség, bár volt már olyan rossz amit nem tudott meginni, de a Brikkás Aldi-s arabicá-t kimondottan szereti, ezért vesszük. A saját kávéfőzési dolgomat próbálnám egyszerűsíteni ezzel a géppel.
Reggeli rohanásban nem egyszerű a gázon főzni a brikkával. -
Salex1
őstag
Mi a véleményetek erről a LIDL eszpresszó kévéfőzőről?
Nem szeretnék kapszulásat, a Bialetti Brikka-t cserélné, ami jó, csak szerintem könnyebb lenne egy ilyennel, mint kotyogóssal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest