Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Keresnék egy nem darálós de víztartályos kávéfőzőt, ami ténylegesen jó kávét főz. Lényeges lenne, hogy halk legyen (ezért is nem jó a darálós), mert reggel a család még alszik mikor használni szeretném. Kotyogós "Brikka" erősségű kávét szeretnék belőle nyerni...
Tudtok ilyet 70 körül lenne rá a keret? -
Salex1
őstag
válasz
RetepNyaraB #10448 üzenetére
max 50e & Jó kávét főzzön
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani esspresso kávéfőzőt, aminek adagolós a víztartálya van, hogy ne kelljen főzésenként tölteni?
-
Salex1
őstag
válasz
RetepNyaraB #5326 üzenetére
Csak köszönni tudom. Én személy szerint nem tudom meginni ez a fajta fekete löttyöt, bármivel is legyen főzve. Az asszony viszont szereti, reggelire és helyette iszik 4 kávét...amit én főzök neki. Azt vettem észre, hogy nem igazán érdekli a minőség, bár volt már olyan rossz amit nem tudott meginni, de a Brikkás Aldi-s arabicá-t kimondottan szereti, ezért vesszük. A saját kávéfőzési dolgomat próbálnám egyszerűsíteni ezzel a géppel.
Reggeli rohanásban nem egyszerű a gázon főzni a brikkával. -
Salex1
őstag
Mi a véleményetek erről a LIDL eszpresszó kévéfőzőről?
Nem szeretnék kapszulásat, a Bialetti Brikka-t cserélné, ami jó, csak szerintem könnyebb lenne egy ilyennel, mint kotyogóssal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest