- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
"A hibrew.hu -n lehet kávépárnát is kapni 90 Ft-tól /db, Nápolyból hozatom"
Megrendeled Nápolyba, aztán onnan valami ismerősöd felveszi és elhozza vagy konkrét nápolyi webshopból hozzák magyarba?
H11-em van, pod-ot nem próbáltam vele. Milyenek a kávék azzal? Nem nekem kellene, hanem ha vendég jön. Nem szivesen őrölgetek kézzel, ha jönnek négyen
-
headhunter86
senior tag
Köszi szépen a választ! H10-es gép milyen súlyban van, illetve azt meg tudod mondani, hogy a fejegysége az full fém-e?
Őszintén szólva kezdek elpártolni az AVX-től, mert kicsit átverve érzem magam, hogy tegnap fél nap nyomoztam az után, hogy pl. a EM TB1 Plus az milyen néven fut erdetileg, hogy egyáltalán utána tudjak nézni, hogy milyen a gép, mert nyilván AVX néven csak itthon létezik. Úgy adják elő, mintha a saját gépük lenne, közben csak átcímkézett gép mind.
Persze aztán sikerült megtalálnom nagy nehezen, akit esetleg érdekel egy Turin Sonata.Úgy vagyok vele 190.000 HUF-ot adtam volna egy Gaggia Classic Evo Pro-ért is, hogy akkor legyen benne anyag és tényleg igazi olasz gépem legyen. Csak olvasgatás után rájöttem, hogy bojleres és 10 perc mire üzemkész. Így letettem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brave
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged