- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
TheProb #8554 üzenetére
Na ez a kérdés engem is érdekelne.....most állok vásárlás előtt...és el is vettek az orrom elől egy használt cm702-est ~27 ért...
Szóval érdekel a szakik véleményem ebben a témában...
Szerk: látom idő közben megjött RetepNyaraB véleménye is. Sz.Zs írását is olvastam régebben...várjunk hátha valakinek van még véleménye / tapasztalata pl az avx-el..
A greaf is kínában készül (valószínűleg a tervezése nem), de pl az avx kialakítása esetleges moddolhatósága ha ugyan olyan mint a greaf akkor meg lehet spórolni 10 ezret, bár nem valószínű hogy ezen a tizesen múlna...szóval én valószínű a greafet választom, ha újat veszek... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
TheProb #8554 üzenetére
Ahogy sz.zs írta pár napja, a kiskúposak belülről nagyjából ugyanazok. A körítés (pl. állítás) változhat és az nem mindegy. A Graef bevált, ismert, működik. A Tchiboval ami tapasztalat itt megjelent az nem meggyőző (nem igazán presszóképes, a mérlege vicc) az avx meg átmatricázott kínai, ami meg nyilván valaminek a koppintása, ki tudja milyen. Pl megveszed és referálsz 🤷
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Steam topic
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest