- Apple iPhone 17 - alap
- A Motorola is Air mobillal készül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Yager01 #8523 üzenetére
Beadtam ma a derekam és megvettem a linkelt DeLonghi Dedica Metallics EC785-öt. Az imént próbáltam volna a very first csészét lefőzni, de sajnos erős arcraesés volt.
12g Tokiói Málna-kávét (Frei) öröltem le kb a legkisebb szemcsemérettel a Tchibo-s kézi örlőmön és ezt öntöttem bele az 1 személyes basket-be, majd tamping. Ezután nem csinált kb semmit a gép, miután megnyomtam az 1 (majd utána próbaként a duplás) adagos főzést. Kicsit berregett, majd csönd. Túl sokat rakhattam bele? Nagyon megtampeltem? Gondolom nem tudta átnyomni a kávérétegen a vízet. Innen ugye már nehéz nyerni, mert a kávé már átázott és ezután már csak disznólkodás jön... Próbáltam kivenni valamennyi kávét, majd újra, lazábban tampelni, így sem jött kb semmi, 1-2 cseppet leszámítva. Próbaként megint kivettem valamennyit, viszont szerintem ez meg már sok volt, mert már látszott a szűrő kiemelőfüle a kávérétegből...
Feladtam a szenvedést, holnap próbálom újra, mert már így is fél 6 volt kb, aludni meg valamikor kéne. Gondoltam megiszom azt a kevés lőrét, amit lefőzött. Hát, finoman szólva is kurva szar volt. Eszméletlen keserű volt a kávé.
Feltételezem valami tök basic dolgot keffentettem el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest