Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
kmarci25 #7906 üzenetére
Kingrinderről kevés még a visszajelzés, 1z pedig kezd bedrágulni rendesen. De 2 éve még ők is "gyanús csíkszeműek" voltak és a kingrinder meg kialakításban nem tűnik gáznak egyáltalán. Én simán bevállalnám, ha most kéne őrlő.
De kézit már szigorúan csak másodlagosnak. Egy év elég volt nekem a tekergetésből. Amúgy a jx-prot próbáltam fúróval; kicsavarta a kezemből simán. Kis nyomatékon meg világos pörkkel el se indul. Béna a fúrom, vagy rögzíteni kéne hozzá, de annyit én nem rakok bele.goom@ ez egy fos zacskó sajnos, mert nem szelepes, ahol távozhatna a felesleges CO2. Picit meglazíthatod rajta a klipszet esetleg, ha felpuffadna. Ha nem puffad akkor mindegy. Nehogy kinyisd.
Robusztás keverék 8 nap után már okés lehet - ha szénsavas bukéja van a kész italnak, vagy picit buborékos a széle, akkor még dolgozik. Ettől nem lesz rossz, csak nem optimális.
Gond később lesz a nyitogatás miatt. Nem tudom milyen tempóban fogy el, nálam olyan 3 hét lenne. Én szétraknám felbontás után kisebb befőttes üvegekbe, rá a fedelet, be a szekrénybe, sötétbe. Legjobb volna a simitózáras, szelepes kv zacsi, majd legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest