Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vízszintes kamerasávra vált a Honor is?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ár/érték/tudásban ez a gép elég jó vétel sztem.
"milyen minőségi viszonylatban van a Nespressóshoz képest?" ez attól is függ mekkora kosárral dolgozol, de alapvetően teljesen más egy frissen őrőlt kofiból készült kávé.
Az avx állítása szerint 2-3 perc alatt üzemkész (bár én ezt fenntartásokkal kezelem) de legyen mondjuk 10 perc.
Attól is függ mit iszol reggel, egy presszót elkészíteni nem nagy medzsik, egy tejes ital is max pár perc plusz. Én takarítással elpakolással együtt megvagyok cca 6-7p alatt. Bár már van benne némi gyakorlatom. Azt azért el kell felejteni mint nespresso esetén, hogy 30 sec alatt mindennel készen vagy.
Csapvíz felejtős, pár hónap és kuka lesz a gép. Ásványvíz dettó, ezalól csak a Norda és a Nestlé Vera kivétel bár utóbbinál már paanszkodtak némi vízkőre. Desztvíz csak abban a formában javasolt ha "besózod" keserűsó+szódabikarbóna kombóval és akkor perfekt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Farming Simulator 25
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás