Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolida
tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Kontra!

18g-os adagok.
Az "egész" zacskóban kubai rettenet várja a nagyon bátrakat.

-
krono.
tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Na de várj, akkor lefagyasztod, majd 100g-okat előveszel belőle, amit utána nem teszel vissza a fagyasztóba, amíg el nem fogy?
#11838 iatti - nem egészen pontosan írtam le. Az 1 kilósat lefagyasztottam, majd egy másik, kb 200 grammos csomiban volt az aktuálisan fogyasztott adag. Csak azt nyitogattam. Nyilván ha a nyitogatás ennyire gyilkolja, akkor az is csak annyit segít, hogy kevesebb döglik meg egyszerre. A nagy csomag kb 4-5ször lehetett nyitva max.
#11841 goom - persze, sajnos nem mindenkinek megoldás ez, tisztában vagyok vele. Én mondjuk szívesen pattanok autóba hétvégente, és teszek egy kis túrát, könnyen összeköthetném egy kávézással, ha úgy van. Nyilván nem univerzális megoldás ez, csak a hétvégi 1 kávé olyan mennyiségnek tűnt, ami köré én már lehet inkább egy ilyesmi rituálét szerveznék, ismerve a kávé élettartamát.
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Megoszlanak a velemenyek a vakuumozasrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mr.Csizmás