Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Novemberi techmontázs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Köszi, közben kicsit utánaolvasva arra jutottam, hogy leginkább ízlés kérdése, hogy kinek melyik jön be jobban eszpresszóra. A K4 állítólag inkább testesebb ízt fog kihozni, a K6 inkább világosabbat. Pörköléstől is függ, hogy kinek melyikkel sikerült a számára tetszetősebb ízvilágot kihozni. Van, aki világos pörkhöz egyiket, sötétebbhez a másikat preferálja. Sőt, vannak, akik pourover-hez egyértelműen inkább a K4-ért nyúlnak, eszpresszóhoz a K6-ért, holott a gyártó inkább fordítva ajánlja...

A végszó többnyire az volt, hogy egyrészt embere válogatja, kinek melyik tetszik, másrészt nem olyan nagy a különbség, hogy érdemes legyen sokat foglalkozni vele.
Végül K6ot rendeltem. Egyrészt mert Alin találtam 114eurért hajlított kurblis K6-ot, K4eseket csak drágábban, másrészt mert a K6 állítólag sokkal elterjedtebb is, ezért alkatrészutánpótlás, közösségi infó, stb is több van hozzá.
Amúgy most futottam bele abba, hogy a Kingrinderek tengelyének a vége szabvány csavarhúzó bit, hogy a kurbli helyett akkus csavarhúzót is rá lehessen dugni..
Szerintem nagyon szellemes, tök jó lehet a dial-in-hez, amikor sorozatban egymás után sokat darál az ember. Próbáltátok? jól működik aksis csavarhúzóval a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem nagyon szellemes, tök jó lehet a dial-in-hez, amikor sorozatban egymás után sokat darál az ember. Próbáltátok? jól működik aksis csavarhúzóval a dolog?
Mr.Csizmás