- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
apholyon #10099 üzenetére
Ejha, ha ezt tavaly adták volna ennyiért, akkor nem EA819 Arabica Latte-t vettem volna 125k-ért.
Enyémnek feleslegesen túl van bonyolítva a tejhabosító rendszere a túl sok helyet foglaló műanyag edénnyel, meg a fedelébe integrált csappal, ami szeret eldugulni. (~2 hetente nem árt atomjaira szétszedni, aztán külön-külön elmosogatnia a darabjait, különben nem habosít!)
Amit kinéztél, ott gondolom simán ledugod a csövet a tetrapakk nyílásán, aztán nem kell öntögetni sehova, meg nem változik meg a tej állaga a műanyagtól.
Enyémben a műanyag edénybe átöntés után elkezd rögösödni az UHT tej, aznap még ugyanúgy néz ki a belőle generált tejhab, de másnapra már határozottan érezni, hogy keményebb lett, harmadnapra meg már darabos is.Azt nem tudom, hogy az EA89x-eknél is megvannak-e azok a Krups tulajdonságok, mint az EA81x szériánál:
- 3 féle őrlési finomság, ami eszpresszóhoz nem elég finom
- 3 féle kávé erősség (nem írják sehol, hogy hány gramm az 1 bab, 2 bab, 3 bab: kiköpött nedves pogácsát mértem, az 12-16gramm között változik kávétól+őrlési finomságtól IS függően.)
- 10 ml-enként állítható vízmennyiség (ez csak a nyomógombos paneleseknél, nem a potméterrel tekerős basic modelleknél)
- szerviz menüben jól eldugva 3 főzési hőmérséklet
- szervizesek nem szeretik a Krupsot szerelni, mert túl macerás szétszedni, összerakniJa, hogy a kávé milyen?
Előtte egy Rowenta ES4400 nyomásfokozós karos főzőt használtam, azzal szerintem eszpresszó szerűbbet lehetett főzni, mint ezzel.
Legalábbis a sima Dallmayr Prodomo kávét, amit őröltben imádtam, azt sehogy sem bírtam jól beállítani az automatával, hogy hasonló íz jöjjön ki belőle.
(Dallmayr Crema D'oro viszont jó!)Most viszont az osztráknak hazudott Meinl Melange az nagyon passzol a cappucino programhoz.
-
aradebil2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest