- One mobilszolgáltatások
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
dethroner #10019 üzenetére
41? Biztos? Nem 51mm? Az a Delonghi mérete, 41-ről még nem hallottam. De egyébként AliExpress a legolcsóbb, a minőség nem biztos, hogy oké. Picopresso-hoz ezt használom, nem szeretem a maroktampert, de itt fontos volt a kis méret. https://a.aliexpress.com/_mqMD0cG
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
dethroner #9923 üzenetére
4 napja vettem, lehet azóta már nem akciós, bár igazából szerintem ezeken nem teljes az áfa
Mindig olcsóbban vettem siófokon mint ahogy a weboldalon szerepelnek az áruk (nem csak kávé).
Most auchanban is ennyi (5.400), meg az acélpápán is 5000 kereken.
Érdekes megjegyzés: én a dedicán a nyomásfokozós karon főztem le, az nekem nagyon bejött, tesóm a rózsakaron főzte le, az jó volt neki, de a nyomásfokozósra húzta a száját. Nem lehet ennyi különbség igaz?
Mekker:
Köszi, megnézem kövi hónapban, most ugyanis elvagyok 2x1kg kávévalde gondolom ezt érdemes lenne nem espresso-n lefőzni
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
dethroner #9916 üzenetére
Egész biztos, hogy friss bab kellene hozzá. Frissen őrölve. Valami klasszik, sötétre pörkölt vonal. Brazil, indonéz, jávai, malabar és barátai. Nem vagyok egy kapszula guru (se), de az egész rendszer különösen kényesnek tűnik az egyszerűsége miatt az alapanyagra. Amúgy ittam Dallmayr specialty etiópot nyáron a balatonföldvári kikötőben, nagyon meglepett, mert sose hallottam róla és nem is volt kellemetlen élmény. Másnap aztán már valami fogalmatlan állíthatta be reggel a gépet, mert pocsék volt.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
dethroner #9901 üzenetére
Martello Kapszulák | Kafferoma pölö, nem is vészes.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
dethroner #9896 üzenetére
Bocsi; helyetted guglizzunk, egy tök homályos fotó alapján?
Ha nespresso kompatibilis (manapság szinte minden az, ami nem dolce gusto, vagy vagy valami barátja, de azok kapszulája teljesen más felépítésű), akkor lesz hozzá rekapszula is.Ehh, túl jó fej vagyok: Aldis gép (ránézésre is az volt, de megkerestem). Nem nespressso kompatibilis. Ha van cucc hozzá, akkor a magyar Aldikban keresd. Utántölthető pitli biztos nem lesz itthon, hacsak nem valami kóbor akcióban, sohanapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest