- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kmarci25
veterán
válasz
dethroner #10019 üzenetére
41? Biztos? Nem 51mm? Az a Delonghi mérete, 41-ről még nem hallottam. De egyébként AliExpress a legolcsóbb, a minőség nem biztos, hogy oké. Picopresso-hoz ezt használom, nem szeretem a maroktampert, de itt fontos volt a kis méret. https://a.aliexpress.com/_mqMD0cG
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
dethroner #9923 üzenetére
4 napja vettem, lehet azóta már nem akciós, bár igazából szerintem ezeken nem teljes az áfa
Mindig olcsóbban vettem siófokon mint ahogy a weboldalon szerepelnek az áruk (nem csak kávé).
Most auchanban is ennyi (5.400), meg az acélpápán is 5000 kereken.
Érdekes megjegyzés: én a dedicán a nyomásfokozós karon főztem le, az nekem nagyon bejött, tesóm a rózsakaron főzte le, az jó volt neki, de a nyomásfokozósra húzta a száját. Nem lehet ennyi különbség igaz?
Mekker:
Köszi, megnézem kövi hónapban, most ugyanis elvagyok 2x1kg kávévalde gondolom ezt érdemes lenne nem espresso-n lefőzni
-
válasz
dethroner #9916 üzenetére
Egész biztos, hogy friss bab kellene hozzá. Frissen őrölve. Valami klasszik, sötétre pörkölt vonal. Brazil, indonéz, jávai, malabar és barátai. Nem vagyok egy kapszula guru (se), de az egész rendszer különösen kényesnek tűnik az egyszerűsége miatt az alapanyagra. Amúgy ittam Dallmayr specialty etiópot nyáron a balatonföldvári kikötőben, nagyon meglepett, mert sose hallottam róla és nem is volt kellemetlen élmény. Másnap aztán már valami fogalmatlan állíthatta be reggel a gépet, mert pocsék volt.
-
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
dethroner #9901 üzenetére
Martello Kapszulák | Kafferoma pölö, nem is vészes.
-
válasz
dethroner #9896 üzenetére
Bocsi; helyetted guglizzunk, egy tök homályos fotó alapján?
Ha nespresso kompatibilis (manapság szinte minden az, ami nem dolce gusto, vagy vagy valami barátja, de azok kapszulája teljesen más felépítésű), akkor lesz hozzá rekapszula is.Ehh, túl jó fej vagyok: Aldis gép (ránézésre is az volt, de megkerestem). Nem nespressso kompatibilis. Ha van cucc hozzá, akkor a magyar Aldikban keresd. Utántölthető pitli biztos nem lesz itthon, hacsak nem valami kóbor akcióban, sohanapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged