- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
kmarci25 #10020 üzenetére
Igen, 41mm. Ez egy Dolce Gusto utántöltő kapszulához lenne. Nem az enyém,
ajándékba megy a gép+kapszulák.
Alit néztem, gyakran annyira jön ki a tamper+szállítás, mintha aranyból lenne. Lehet jobban járnék ha érdeklődnék egy esztergályosnál, mennyiből hozná ki. Vagy esetleg 3D nyomtatás? -
dethroner
veterán
Hol tudnék a legolcsóbban venni 41 mm átmérőjű tampert?
-
dethroner
veterán
válasz
vodrosjozsi #9922 üzenetére
Ez valami egyedi bolti ár? Mert a weboldalon 6090 Ft, illetve 2 db-ot vásárlása esetén 5690 Ft/db.
-
dethroner
veterán
válasz
RetepNyaraB #9913 üzenetére
Vettem ajándékba egy Dolce Gusto Piccolo XS gépet (nagyon kedvező áron) meg ilyen] tölthető kapszulát, és kipróbáltam Dallmayr Home Barista Roasted Coffee őrőlt kávéval, és valami nagyon híg lötty lett. Mondjuk a gépet és a kapszulát egyelőre védelmembe veszem, ugyanis se nem volt szerintem normálisan tamperelve, plusz a saját Saeco automatámban is borzasztó eredményt produkált, szóval szerintem a kávé is elég vacak lehet. Youtube videókon vannak egészen jól sikerült, sok krémet produkáló tölthetőkapszulás videók, ezért reménykedtem hogy lehet ezzel a szettem egy pár fokkal jobb eredményt elérni, mint a muterék kb. 20 éves szarvasi borzadványa, de még lesz vele kísérletezés bőségesen
-
dethroner
veterán
Hello!
Kérdésem az lenne, hogy lehet normális minőségű kávét főzni kapszulás gép + utántölthető kapszula kombóval? -
dethroner
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9902 üzenetére
De ez a doboz szerint nem Martello, hanem valami K-fee one. [link]
Ezért kérdeztem tőletek, hogy valaki látott/halott-e ilyesmiről, mert én még soha. Ezért nem is találok hozzá sehol kapszulát. Martello kapszula jó lenne bele? -
dethroner
veterán
válasz
Mr.Csizmás #9900 üzenetére
Valami garázsvásár szerűségen melegítették rá, 6000-et perkált érte. Én azt gondolom valami német lomizásból került ide ez a szar, gondoltam hogy nem lesz hozzá kapszula. Na akkor ezt sütheti
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Muterom hozzájutott egy ilyen masináhozKérdésem az lenne, hogy lehet-e valahol kapni hozzá kapszulát, melyik gyártóé kompatibilis vele és hogy tölthető kapszula van-e ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest