- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz apholyon #10068 üzenetére
Nehéz kérdés. Ha valaki idősebb és hosszú évtizedekig megszokott valamit, akkor a megszokás hatása lehet jóval erősebb, mint a magasabb minőség.
Anyámék is szarvasival főznek, megszokták ezt: A sok és híg, összegégetett löttyöt, jól megcukrozva.
Mutogathatom én nekik a frissen pörkölt közepesen sötét kávét frissen darálva presszógépből, h milyen telt ízű, meg cremás, csak a vállukat vonogatják.
Vettek egy drága Bosch automatát is, szerintük rosszabb, szerintem csak máshogy szar.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
dethroner
veterán
Vedd meg a drága automatát nekik és hazudd azt, hogy olcsó volt
Philips automatákra folyamatosan kapok kuponokat, pl Ep1224 most 100-ért vehető, ingyen szállítással. Kuponkód BLACK10[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Alusky
aktív tag
Ha van a közelben kávégép szerelő az általában szokott gépet is árulni, én is onnan vettem az öregeknek kétszer is, 50-60 ezerért lehet kapni 200 ezres gépeket felújítva, fél év garival. Jura, Saeco, Delonghi stb.
Ha csak egymagára főzött akkor meg fogja szokni. Nem kell sznob szintre emelni, teljesen jó egy alapgép, alap kávé amit ő is megvesz magának a boltban (úgyse venne mást utána se) meg beállítani alap szinten aztán jó lesz az.
Családosok szoktak nehezen átállni, mert a Szarvasit megborították kávéval aztán átfőztek rajta fél liter vizet, mindenkinek elég volt, a presszógépek erre nem igazán alkalmasak, csak több lépcsőben és totál más lesz az íze. Egy személy viszont a Szarvasin is kb. ugyanazt a kávé/víz arányt használja, csak a vízhőmérséklet meg a nyomás más.
[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest