- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Anubris #9688 üzenetére
Előáztatásra gondolsz?
Azt érdemben olyan gépen lehet, amelyen szabályozható pumpa van, vagy gyárilag van ilyen kapcsolható funkciója (utóbbira példa az automaták többsége (höhö), Lelit MaraX, pl. a Dedicán nincs meg, van-e).
"Lyukakkal" alapból még nincs gond, a 9 milliós Rancilio vízterítése is jól látszik a pogácsa tetején. Ha ténylegesen lukakat most a pogiba, az a baj. Ettől még egy jó kis szkrín javít az általános terítésen, javítja a kioldódást, tehát csökkenti a száraz/égett részek kialakulásának esélyét.Túlragozzuk már ezt az egészet. Ha finom a cucc, annyi elég.
Egyébként az ikapi screened olyan gépeknél érdekes, ahol konstrukció (hiánya) miatt középen nagyon erős a zuhany. Mint a tied
Mivel a szűrődön ott nincs luk, nem is engedi annyira bemosódni a pogit. De tévedhetek.Mano @ én mindig forrón teszem fel a screent. Már nagyon jól bírom a hőt
-
Ha túl durva, akkor elég filteres lesz a végeredmény. Ami sztem nem rossz, csak nem ezt várnád. Ha túl finom, akkor meg a Moka hajlamos befulladni és sohanapjáig csöpög, ami mérget jelent a végén kv helyett. Kezdetnek durvább homokot prôbálj belőni és meglátod. Annak az impressonak úgysem áll jól egy hosszú lefolyás.
Anubris@ írj rá brumi1024-re, ő 3D nyomtat mostanság bolygókerekes wdt-t, aminél pazarabb megoldást még nem tapasztaltam. A tech-freak haverok maguk alá fognak pisilni, ha nálad kvznak
-
válasz
Viiktor1989 #9645 üzenetére
Kepucziner, Pallyotz blendek. Utóbbi pesti és jobb (konstansabb a minőség).
-
válasz
Anubris #9638 üzenetére
Klasszik vonalon nem hinném, hogy van értelme. Világosnál konkrét mérések is vannak, gyorsítja a lefolyást, így finomabbra őrölve javul az extrakció és szűri a fine-t. Emiatt inkább filter irányba tolódik az ital. Kinek mi jön be. Én nem rakok alulra 🤷
@luksa csókoltatlak, sose volt önálló gondolatom, köszi, hogy rávilágítasz
-
-
válasz
Anubris #9627 üzenetére
Annyi gramm, hogy ne érjen a felsőszűrőhöz. Tudod, 100Ft teszt. A gyári csak egy ajánlás, mégis tudd mire számíts.
A tamper kérdéshez talán a lefelé szűkülő kosár miatt, de mittomén. IMS nem egy gagyi kínai, szabványaik vannak és tartják is. A pukkszkrín le fog venni kb 1,5g töltetet, úgy kalkulálj. Ott is működik a tsszt, csak a százas mellé kell egy olyan vastagságú érme is, mint a screen. -
válasz
Anubris #9614 üzenetére
A robuszta keserű, pont. Egyes méregdrága nemesítettek már nem igazán, de ez más tészta. Az arabica nem savanyú, a mélyebben termesztett brazil, indonéz, indiai területeken pl. egyáltalán nem. Ellenben testes, magvas ízvilág (durva általánosítással). Ha enyhébb ízt szeretnél, készíts americanot (presszó plusz forró víz ízlés szerint, tehát nem hosszabbra eresztett presszó).
A hosszúra eresztett italok egy következő lépcsőfok - klasszik presszó blendnek, vagy "mélyföldi" arabicának ritkán áll jól. Vagy sose. Világos cuccoknak annál inkább. Mármint lehetséges verzióként. -
válasz
Anubris #9611 üzenetére
Ezen nem veszünk össze 🤷
Szerintem a jó étcsokoládé nem keserű, hanem intenzív íze van (ellenben a boci meg ehetetlenül édes). Ahogy egy jól elkészített kenyai sem savanyú, hanem vibráló gyümölcssavai vannak.
Ha finom volt az a lényeg. Ha az íze sokáig van a szádban, de nem nyelvgyöknél egy kellemetlen, száraz keserűség formájában, az külön remek.Ja ahogy nimda is prófétálja egy klasszik blendben azért lesz kis kesernye, legalább a robuszta miatt. De jó esetben minél kevesebb és helyette jön a dió-étcsoki.
-
Egy halom szar az a gép a beépített, két állású őrlőjével. Viccnek is rossz. Ráadásul német amazonon 267 euro. Háromszáz körül inkább végy egy delonghi dedicát egy graef 702-es őrlővel. Vagy egy Kingrinder k4 kézivel, ha nem riadsz vissza a tekeréstől. Utóbbi valamivel jobb minőségű őrleményt ad, csendben. Mindezt akár használtan is.
-
-
Ne töltsd túl, az sose jó. Ahogy Goom írja: ráteszel egy 100Ft-ost a tamperelt pogira és felhúzod a kart. Ha látszik a nyoma, de nem merül el, az a jó. Ez minden babnál más mennyiséget jelent, de könnyű kitapasztalni. Általánosan sötétebből kevesebb kell (akár egy grammal is), mint világosabból, ugyanolyan térfogathoz.
Ha hosszúra eresztett ital van a videóban, az feltehetőleg vagy más kosárméret (18-20-as), vagy világos pörkölésű bab. Az 1:2-1:2,5 aránnyal nem lőhetsz nagyon mellé az esetek nagy százalékában. Minél "klasszikusabb" az alapanyag, annál inkább érdemes a rövid oldalra célozni.
-
Az őrlő kés kopik, állítani kell. Ez ilyen.
A kv folyton változik, nincs két egyforma pörkölés - àllítani kell.Az, hogyan néz ki a pohárban, nekem teljesen mindegy. Ha neked fontos a krém, robusztàs presszó blendeket vegyél, esetleg arabicából malabart. Ivás előtt pedig mindenképp keverd át kiskanállal, hogy a csapolási rétegek elkeveredjenek. Az ízre kell koncentrálni; ha az finom a többi teljesen lényegtelen 🤷
Jó kv nem keserű, nem savanyú. Ha specialty vonalra rákapsz, ott át kell állítani az ízlelőbimbókat egy savasabb ízélményre (nem savanyú!!), ennyi. -
Ha tudsz menni finomabb felé, akkor rajta! Ameddig savanyú, addig nem túl finom az őrlemény. Mikor elkezd keseredni (pedig mondjuk gyors a lefolyás is), az már sok - és rossz az alapanyagod 🤷
Kapuczinernél azért van szórás alapanyagban, én azt vettem észre. Gyengébb alapból pedig nem lesz magas Déva vára.
Ja és a brutál tamperelésnek nincs értelme, mert szinte biztosan félrenyomsz közben. Erről van komolyan dokumentált kutatás; meglepően lefolyásfüggetlen a tamper erő. A minősége azonban nem az. Ha megáll a tamper, mert betömörödött az anyag, nagyjából kész is vagy. Felesleges izmozni, függőlegest igazgatni, tekergetni, rányomni, ütögetni pláne.
Igazából a rugós tamper egy príma fejlesztés, áldassék a neve aki először kitalálta. Van olcsó aliexpresszes is. Egy rusnya változót teljesen kivesz a képből. -
-
-
-
-
-
válasz
#28054016 #9552 üzenetére
Nem, Kalmár keresztbe lenyeli a kapuczinert, mindenféle értelemben. Persze drágább is, ez szintén az értelem része.
Pesten esetleg Pallyotz - nála találsz blendekből hasonló árképzést, miközben alapvetően sötétre pörköl, bár nem feltétlenül annyira, mint a győriek.Ui.: Látom koxx beelőzött, de egy követ fújunk.
Ha helyben szeretnél vásárolni és még a helyet is te mondod meg, radikálisan csökkennek a lehetőségek. -
-
válasz
Tomace91 #9533 üzenetére
Ok akkor keverem. És vacak ize van vagy sem?
Jézusom@ havonta kell cserélni a baciszaporulat miatt. Azt, hogy soha nem éred el arra értettem, hogy ez kv víz, kesernyés, nem finom. Én az alpesi hóleveket sem igazán szeretem (evian, volvic, szépemlékű norda), kv-ban sem, mert érzem a kesernyét. Ezek azért ilyenek, hogy ne bánCSák a gép belsejét korrózió szempontból. A magnéziumosnak sokkal barátságosabb íze van, cserébe nem olyan jó a bojlerben, mert kicsapódhat ilyen magnézium habként.
Szerencsére a robotban nincs bojlerLyézus 2 @ lehet, hogy először fel kell programoznod a gombokat (nyomva tartod csapolás közben és mikor elengeded, azt a mennyiséget megjegyzi). Vagy gyárilag a te ízlésedhez jóval hosszabb italra van programozva 🤷
-
válasz
jézusom #9526 üzenetére
Én nem vennék kv&tea szűrőt. 120L\hó, semmi esélyed elhasználni és írják is, hogy normál fogyasztásra meg nem ajánlják (inni), mert úgy nem jó az íze.
A pult alá szerelt RO szűrő pl. a legjobb megoldás, de nálunk nem fér el. Illetve azt kv-hoz vissza illik sózni, az meg macerás. Bestprotect Max jó drága, annak se jó az íze ivásra. A Sima bestprotect meg asszem nem jó kv-ra. Fene követi, majd aki érti, hozzászól. -
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
Nem feltétlenül érzel, bár egymás után készítve italt valószínű demonstrálható. Lyukszám és a lyukak minősége a két fontos tényező.
Világos tételeket jobban ki lehet maxolni egy vst-vel, a sötét cuccok pedig kevésbé lesznek hajlamosak keseredni. Ettől még az ims remek kosár mindennapi használatra és relatíve olcsó is.A nyomásfokozós viszont simán alkalmatlan minőségi kávézásra. Összemossa az ízeket, mint egy rossz mp3 a zenét.
-
Mentes víz ritkán lesz kevésbé kemény, mint a csap. Mondjuk pont Balatonon elképzelhető, ha olyan ásványvizet veszel. Tehát alacsony részecsketartalmút. Az íze miatt is problémás. Igazából egy szűrt vizes kancsó manapság már egyáltalán nem komolyabb tétel, mint amit ellocsolunk átkozott petpalackokra havonta. Onnan nincs több vízkő, a teának is egész más íze lesz. BWT, Laica, sztem a Brita a legvacakabb, de az is van.
-
-
válasz
kmarci25 #9486 üzenetére
Ha Comandante koppintás, akkor rögvest felmerül a menetemelkedés kérdése; vajon elég sűrű-e presszóra...
A bar fetisiszta marketing rizsa presszó kv esetén pedig kifejezetten nevetséges, mikor a legfeketébb olasz mérget 9 baron készítik, míg az újhullámot akármennyivel kevesebben is lehet. Ha POD-ot raksz a kosárba, ott kellhet a 15 bar.
-
-
válasz
sherlock82 #9451 üzenetére
Egyrészt a vertuo (hacsak nem tervezték újra - nem nézek utána) kuka, teljes csőd.
Másrészt a kapszula mindig ugyanaz és még a legjobb is mindig kicsit virágföld. Plusz pénzégetés. Előnye a 2 perc alatt megkapott egységnyi koffeined, hangzatos nevekkel, amelyekből semmi nem igaz. -
-
-
-
Asszem 15k felett ingyér és nekem MPL volt sokáig, de mintha sajnos váltottak volna a Retek Rókára
Ritkán rendelek már tőlük, nem tudom mennyire beszélek badarságot.
Amúgy a 15 és a 20 között szerintem jelentős difi van. Mármint 15-16-ig elmegyek, ha van pár olcsóbb tétel is a csomagban. 20-at már én sem fizetek ki. -
válasz
sherlock82 #9409 üzenetére
A kotyogó teljesen más stíl, azt is szögezzük le. Nem presszó, kezdjük itt. Más ízjegyeket kell elvárni belőle akkor is, ha jó minőségű cuccal eteted és el is tudod pöpecül készíteni (ami kotyogónál nem mindig egyértelmű).
A kapszula meg egy standardizált valami; amit tud, azt mindig, pont úgy tudja - és nem döglik benne a por (nem jobban, mint mikor összerakták a kapszulát). -
-
-
-
-
Hagyd az áztatást a 'csába és 6 baron készítsd! De max 7-8-on, ha az jobban tetszik. Viszont akkor ejtsd a nyomást kb 4-ig félúttól. Olyan őrlemény kell, amely ezt megcsinálja 25mp 1:2 arányban. A nyomást ne rögtön told rá, hanem kis úttal, mondjuk 2mp alatt.
Alcsi69@ tesztelős. Minden őrlő más és azt sem tudjuk előre, van-e a kés alátétezve. De én a skála legalján kezdeném az őrlést. És nézd meg az alátétet (ld. felhasználói kézikönyv).
-
Nem ittam ilyet, mióta eladtam a gaggiát. De ahogy írtam. Nem szereti a forró vizet és akár ristretto is mehet belőle, mindenképp maradjon 25mp alatt a shot. 1:2 aránynál hosszabbra eresztve sztem kesernyés lesz.
Robottal elképzelhető, hogy lehetne variálni, de nem vonz. Most fogyott el egy zacsi impresso klasszik kolumbiai, nekem ennél klasszikusabb íz már nem érdekes. -
-
-
-
válasz
Anubris #9363 üzenetére
Pallyotz szinte bármelyik blendjét (elég sötétre perkeli), goriziana grand cru, impresso klasszik kolumbia, vagy a brazil, de azt ritka rövidre kell húzni és nem túl meleg vízzel - kicsit háklis az elkészítésre.
Bányai csokis kuglóf még egy zseniközeli klasszik, igazán. Pedig full arabica. -
válasz
cech19960320 #9352 üzenetére
Karos, kézi, vagy automata? Utolsónak van topikja, az a biztos. Első kettő esetén kérdés, mennyire akarsz a mélyére merülni? Minél gyorsabban\egyszerűbben ihatót, vagy molyolós\rituális kimaxolósat?
-
-
-
válasz
Alcsi69 #9337 üzenetére
Az a gaggia elég hulladék. DeLonghi dedica a legkisebb közös többszörös. De mint előttem írják plusz az őrlő. A piros hülyeboltos sencor mákdaráló ötezeré nem jó.
Szerk.: lidli és Aldi táján szok lenni akciós karos, azt mindig érdemes megvizsgálni, épp mennyire ciki, mert van amikor nem annyira.
-
-
-
válasz
pető bá' #9306 üzenetére
Ó dehogy. Nézz meg egy random vendéglátóipari eccséget, mit művel a "barista" tamperelés címszó alatt.
Konkrétan voltam most egy nap kétszer ugyanazon a helyen, délután a betanítós kiscsaj állt a pult mögött, szegénynek még lövése nincs. Ugyanazt a duplát ittam és rendes difi volt, pedig csak a tamperelés különbözött. S nem előre koholtam a vádat, hanem utólag töprengtem mi lehetett az ok.
Anubris@ gombnyomástól. A cseppre érzékelős mérlegeknek sem látom az értelmét, ezt valaki egyszer kitalálta és átment a hájp, de igazából indokolhatatlan. -
-
-
válasz
kmarci25 #9274 üzenetére
Rohadjanak meg. Mikor szemérmesen hallgatnak az arányról, akkor kb a fele robi lehet. Tegnap volt nálam egy srác robotot hasonlítani a csíbó automatájával (az automata nem volt rossz, meglepetésre) és valami büntető costa blend volt nála, na ott se árulták el mennyi a mocsári tüske benne, de pusztító egy íze volt... Csak kávéskanálllal kóstoltam háromszor és már remegett a lábam. Aki kiötli ezeket, az igya is meg
-
válasz
Mr.Csizmás #9271 üzenetére
S van köze a névnek a babhoz? Ha igen, akkor ez valami indonéz, vagy malabar.
-
válasz
body007 #9262 üzenetére
Mi is a gép?
Ha valami pici hőpatronos, annak nem fog jól állni a hosszú lefolyás, mert kihűl közben. Esetleg el lehet menni turbo shot irányba próbából. Ennek lényege, hogy mindenképp 20mp-en belül, de jellemzően inkább 15-17mp alatt, 1:3 arányt célozva készíteni az italt. Tehát gyorsan, sokat :)
Ocsmány lefolyás lesz és nagyjából zéró test, viszont jó esetben egy rendkívül gyümölcsös, édes végeredmény. -
válasz
body007 #9260 üzenetére
Hőfok első körben. Átfolyás szabályzás második körben. Ha tehát nem finom a sima 30mp 1:2 arány, akkor finomítani a darálón, lassítani a lefolyást és növelni az arányt akár 1:3-ra.
De mivel Kapucziner sötétre pörköl 95%-ban (akkor is ha azt mondja világos), próbáld a hőfokot, 1:2,5 aránnyal és 30-35mp kornyékén. Irányadónak 🤷
Ha nem savanyú, nyertél. -
Nézd, a mákdarálóval nem lesz két egyforma italod és azt sem tudod mit, merre rontasz el az előkészítésnél. Ennél még egy hario skerton pro is jobb őrleményt csinál, de azt horror tekerni, ellenségemnek sem kívánom.
Nehéz megúszni őrlő nélkül, ha bármilyen előrelépést szeretnél. Legalább egy timemore-on töprengj el, de szorgos barátainktól egy kin k4 is nagyon olcsó tud lenni, ha épp akcijó van...
Btw kotyogóssal nagyon jó italt lehet készíteni, csak ne hívjuk presszónak. -
-
-
-
-
-
válasz
#98690560 #9223 üzenetére
Gondolom te a LaMarzocco típusú szimpla kosárra gondolsz. Ehhez - és bármelyik középen lukas típusú kosárhoz - sajnos külön tamper és szűkítő kell, az optimális, de legalábbis szívásmentes végeredmény érdekében. Lehet vacakolni a dupla tamperrel, de nagyon bajos. Az adagolás inkább 9-11g, babfüggően. 7g szürreálisan kevés, esetleg valami nagyon robusztás rettenet esetében lehetséges.
-
-
-
-
-
-
Ha esetleg még aktuál valakinek. Én innen vettem anno. Nagyon gyorsan szállítják.
Lefűrészelt, duplacsövű üvegcsésze80ml, már majdnem cortado méret.
Ja amúgy nem használom mert kurvaforró benne a kv. 5 percig garantáltan megégeti a szád.
-
Eszemben sincs! Nem tudom feltűnt-e, de teljesen visszavettem a komolyabb ajánlgatásokat. Ez nem az a topik és be is láttam, hogy csak a zűrzavart növelné.
Egyszerűen tényként megállapítottam, amit. A karhoz ingyen adott kínai szarok is jól mágneseződnek, csak alja furatminőségük van. -
válasz
Anubris #9166 üzenetére
1 Az IMS kosár inox anyaga fosul mágnesezhető sajnos. Ez van
VST pl jó.2 a boltik szinte biztosan döglöttek, de próbálj rá. Ha siralmas nagyon, maradj a nyomifoki szűrőnél.
3 ha neked cukorral ízlik, akkor úgy van jól. Más kérdés, hogy a cukor elnyom minden más, szubtilisebb ízt. Tehát megpróbálhatod átszoktatni a nyelvedet, ha van rá kedved. Jellemzően a szirupos, olasz típusoknak nem árt a cukor amúgy.
-
válasz
body007 #9163 üzenetére
Érdekesebb babok (pl. világosra pörkölt, egzotikusabb tételek) esetén javítja a kivonatolást és finomabb lesz a végeredmény - cserébe csökken az ital teste. Presszónál egyáltalán nem jó, ha összevizezed felrakás előtt, mert jó eséllyel tönkreteszed a pogácsát és össze-vissza fog folyni, pocsék eredménnyel. Olyan gép kell hozzá, ami tud előáztatást. Maga a folyamat pár másodperctől akár 20-30-ig is tarthat. igénytől függően. De ez advanced level, nem igazán itteni téma
-
Az előáztatás hardkór vonal és teljesen más történet. Sima presszót gombnyomástól mérünk, mert így konstans a mérés. Ha a csöpögéstől méred, de nincs szándékos előáztatás, akkor fogalmad nincs mennyi idő ment el arra, míg átért a pogin a víz. Ez főleg egy kv beállításánál érdekes, de később ahogy öregszik a bab, szintén nem egész mindegy. Tehát gombnyomástól.
-
válasz
hramon94 #9153 üzenetére
Ha keserű ÉS lefolyás közben nem spriccel és nem csatornásodik (nem egész felületen folyik a kosár, hanem láthatóan csillag formájú, sugaras sávokban), akkor vedd rövidebbre a lefolyást (25mp) gombnyomástól számolva, csekkold a töltetet is (ne legyen túl sok). Végső esetben kell a hőfokot babrálni.
-
-
-
-
válasz
Anubris #9103 üzenetére
Ásványvizet ne használj, hacsak nem extra alacsony ásványanyag tartalmút (volvic, evian, aranyrögökért). Akkor már inkább valami vízlágyítókancsósat.
Disztribútor pénzkidobás, egy jó házi wdt-tool dugóból és 5-9db rugós végű .30-as akupunktúra tűből viszont igen hasznos.
Őrlő és mérleg erősen büdzséfüggő.
Kéziőrlő ár\értékben remek, cserébe tekerni kell. Mindjuk egy kingrinder k4,
meg egy kc200 mérleg -
-
válasz
SunMount3r #9064 üzenetére
Hario switch. Max 5 perc, csak ezalatt szükség van rád, nem egy gombot nyomsz meg.
-
-
-
-
válasz
adamkaa777 #9035 üzenetére
Oh! Meglepetés! Vegyél flairt, az sok szempontból végállomás, ha szeretsz vele pepecselni. Hozzá egy kingrinder K6 őrlő, pl.
-
válasz
adamkaa777 #9032 üzenetére
Kérdés mi az ár és mi az érték
Delonghi Dedica, mondjuk, mint alap. -
-
-
válasz
Space marine #9020 üzenetére
3in1 formából én még nem láttam bármilyen szinten vállalhatót. Ott azon rugózunk, hogy a knorr, vagy a maggi instant zacskós zöldségleves jobb-e langyos csapvízzel felöntve, vagy akkor már az aldis olcsóbb 200 forinttal és az a tuti
Ha van bent szarvasi, végy bele olyan kv-t amit kedvelsz és nincs is gond...
A témához: ha filtert főzöl este, az lesz legkevésbé kecskeszaros vitriol másnapra.
De az nem presszó: át kell állni más ízélményre. -
-
válasz
ServerWorks #8991 üzenetére
aha, kotyogóba nagyon muszájból tavaly nyáron. Őrölt verzió volt, a savanyú ízt nem nagyon sikerült belőle eliminálni. Mást meg nem nagyon éreztem benne
-
válasz
ServerWorks #8975 üzenetére
az bepusztít baszki
Ez ráadásul garantáltan nem a fancy, felnemesített robuszta, eltartott kisujjal; hanem a bolhás tevehajcsár, mocsári szúnyogvadász edition -
-
-
-
-
válasz
salytmasztor #8950 üzenetére
Amúgy ha az a lavazza fanyar volt az az automata hibája elég valószínűleg. Amellett persze, hogy az ember ízlelőbimbó gyűjteményét komolyan át kell hangolni a minőségi kv ízére, ami nem sok rokonságot mutat fel a random éttermi porított rozmárherekivonattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest