- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia.
Mivel nem akarsz túl nagyot ugrani - az 100-on jóval többe kerülne a többi meg a másik topik lakók szerint félmegoldás vagy annyi sem - én lefelé váltanék. Egy Bialetti Moka vagy neked tetsző kotyogó kb 14 e, egy belépő szintű daráló/őrlő ami már a jobbak szerint is elfogadható kb 35 e példúl a Graef (én ezeket még januári árban tudom, akkor vettem) és akkor nem kell kompromisszum, ehhez még elengedhetetlen a minőségi kávé. Mert milyen válaszokat kaphatsz? Egy elfogadott profi daráló ami elengedhetetlen a jó kávéhoz de különösen az espressóhoz, 90-nél kezdődik. Az új karos gépek kerülendők, a jobbak által javasolt használt karos viszont megint csak 100-on felül van és ehhez még találnod is kéne. És ha végig olvasod a másik topikot el fogsz borzadni, hogy mi vár még rád. Ezért írtam, hogy vettem egy megfelelő kotyeszt megfelelő darálót és nem téglát, nem őrölt anyagot, hanem megbízható helyről rendelt szemes kávét iszom amit magam darálok az akció előtt és meg vagyok elégedve.
Persze más tészta, ha te igazi espressót akarsz inni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő