- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Graef CM 702 örlővel szerettem volna őrölni. Hol Dedicához (bottomless) használom, hol Aeropresshez.
Dedicához, két alátéttel, legkisebb (fine) fokozaton egész jó állagot kaptam, de még mindig túl híg főzetet kaptam 30 mp alatt, ezért szerettem volna tovább finomítani a kávészemcséket.
Betettem még egy alátétet, és immáron három alátéttel sokkal-sokkal durvább örleményt kaptam, mint korábban bármikor (Aeropresshez legalább jó lesz, de sovány vigasz).
Ezt követően őröltem alátét nélkül is, amikor viszont lényegesen finomabb örlemény jött ki, majdnem annyira finom, mint eleinte, a két alátétes változatnál.És akkor sikerült most mindezt megkoronáznom azzal, hogy jobb híján megelégedtem volna a korábban, két alátéttel kapott finomságnak, de hiába szereltem oda-vissza mindent, immáron két alátétnél is nagyon durva örleményt kapok (alátét nélkül pedig még mindig finomabbat).
Hogy a fenébe lehet ez, és mit szúrok el, tudnátok esetleg segíteni?
Szépen kitakarítgattam mindent, érzésre minden a helyére is kerül, nem látom, hol és mit szúrok el - de valamit biztosan elcseszek.Előre is köszi az esetleges segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő