Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #11895 üzenetére
dehát leírta, hogy valaki olyannak keres, aki set-in-their-ways, nem akar x+ lépéses procedúrát megtanulni. ha jól értem, a mostani set-up-pal is csak az a baj, hogy a zaccal sok a macera, mert össze-vissza megy.
@feketelaszlo
szerintem, erre csak a kapszula, esetleg ese pod marad. kapszulából van off-brand is.(persze ettől még a vízkőtlenítés, egyéb rendszeres karbantartás marad, de ez legalább nem napi szint)
istenkáromlás, de van nekem is, hogy csak a koffein kell (pl. nyaralás, vagy időnként valami extrém reggeli rohanás). erre van most egy zöld tetejű lidl bellarom instant "
kávém", amit csapból kifolyatott "forró" (~60˚C) vizzel hidratálom. ennek az keserű folyadéknak az elkészülési ideje kevesebb, mint 60mp. na ezzel nincs macera. nyilván ez ilyenkor nem élvezetről szól (bár egyébként akár kedvelhető is az íze, mint külön kategória), hanem arról, hogy berúgja a beleimet, meg hogy estére ne fájduljon meg a fejem a koffeinhiány miatt.
ez talán a másik véglet, de ez is lehet egy életmód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Gumi és felni topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest