- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MIUI / HyperOS topik
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Az új Win10-es frissítőcsomag telepítés után, másnál is el szokta dobni a netet a gép ? Két gépen van telepítve a Kaspersky Total Sec 20.0.14.1085(k) - elméletileg a legfrissebb- , az egyik PC tiszta telepítés volt az új Win verzióval míg a másik csak frissítés.. USB Wifi adapter van..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
Tudtok adni egy direkt linket a Kasperky Total Security-hoz, ami magyar nyelvű programot tartalmaz és telepíthető minden gond nélkül a W10 Anniversary Update-re ? (tehát a legfrissebb Windows 10-re )
-
Joker88
őstag
van már magyar nyelvű Windows10 Anniversary Update kompatibilis Kaspersky Total Security ?
Friss Win10 telepítésre kellene..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
válasz BlackPlanet #5019 üzenetére
És akkor most várjunk míg megjelenik egy magyar nyelvű változata a Kasperskynek ?
-
Joker88
őstag
mivel egy bughalmaz lett a frissítés után a W10, újratelepítettm,immáron a friss letöltött DVD-vel.. gondoltam,ha bele van integrálva afrissítés, jobb lesz.. de..
valaki valami ötlettel?
egy ideig indul a letöltés, és az operációs rendszer adatainak fogadása csík,de aztán ez fogad..[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
Kaspersky Total Security, legális.
Olyan gondom van, hogy a Freemake szoftvereit használom ( Video Downloader, Youtube, Music Converter.. ) és ugye ezek tartalmaznak reklámprogramot ( mint régebben a Daemon Tools ) . Persze ezeket a reklámprogramokat akkoriban nem engedtem telepíteni ( nem a hagyományos next-next-finish módon telepítettem ) , azonban a KTS valamiért állandóan minden rendszerinduláskor megtalálja,hiába megyek arra a megoldási javaslatra, hogy " Törlés " ..
Valaki tud megoldást ajánlani a problémára ?Linkeltem egy képernyőfotót is, hátha tud érdemben segíteni..
-
Joker88
őstag
válasz Gubek-Einste #4317 üzenetére
más böngésző még telepítve sincs
-
Joker88
őstag
Érvényes licencű Kaspersky Total Security-vel rendelkezem.
A Windows 8.1 (64bit) rendszeren az Internet Explorer böngészőt használom, és a pénzügyeimet,bankos vásárlásaimat a Kasperskyben található " Védett böngésző" funkciót használom.A probléma leírása az, hogy rámegyek könyvjelzőkből a bankom oldalára,hogy be akarok lépni a netbankos részhez. Ekkor megnyitja a bank főoldalát, majd a netbank belépési oldalát a "védett böngésző" programmal. Aztán mégegyszer megnyitja, és mégegyszer,és mégegyszer... mintha "eltérítenék" a böngészőt, ha nem zárnám be azonnal a végteleneségig megnyitná a bejelentkezési oldalt új-új füleken..
Ekkor teljesen ki szoktam lépni az IE-ből, majd újra próbálkozom és már jó... Úgy nyitja meg a védett böngészőt,ahogy szeretném,vagy ahogy illene..
Ez már másnál is előfordult már ?Nemtudom mennyire érthető amit akarok ..
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
kell-e, szükséges-e valami malware/spyware kereső/írtó alkalmazás (alkalmankénti futtatásra) a Total Security mellé ?
-
Joker88
őstag
A Kaspersky Total Security-ban megtalálható " Kaspersky Password Manager " (alias jelszókezelő) létezik magyar nyelven , vagy csak angolul ( ahogy most is használom )
-
Joker88
őstag
A Kaspersky Total Security kompatibilis a Windows 10-el ?
-
Joker88
őstag
Egy rövid észrevétel miután letöröltem a 2014-es KAV-ot és feltelepítettem a helyére a 2015-ös KAV-ot :
A Windows 8.1 ( 64bit ) sokkal több ideig szöszmötöl miután beírtam a felhasználói jelszót...
Talán célszerű friss telepítésű Windows-ra kell felpakolni ?
-
Joker88
őstag
válasz HZoli87 #2682 üzenetére
csak mert a 2f.hu oldalán valami " technical release candidate teszt " verzió van kinn.. Legalábbis ilyen néven van fenn náluk..
Ha már itt vagyunk, hogyan kellene feltelepíteni a "régi" KAV 2014-re ? előbb a régit letörölni,vagy egyből mehet rá a 2015 ?
-
Joker88
őstag
A KAV 2015-ös változata mikor lesz magyar nyelvű ?
-
Joker88
őstag
Ez mitől van ?
Már egy napja ilyen szürke a tálcaikon az óra mellett ?( Feltetttem a kérdést a Vírusírtós toipcban is, időközben megtaláltam ezt a témát is. Elnézést a két helyért.. )
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest