Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Miután éves szinten 5-6k megy bele, én mindig ősszel olajcsere szűrőkkel, aztán hajrá.
Honda NSX nekem is jöhet!
Az a baj, hogy a bontószökevény vackokból elegem van, a fiatal autók meg drágák. Sajnálnám hogy ott áll, ellenben jó lenne egy normális autóba beülni, és azzal menni mindenhova. Nem tudom eldönteni, hogy olcsó de még valameddig jó, vagy drága és valószínüleg sokáig jó autót vegyek.
Amire szintén nem adok pénzt, és most ebből van a legtöbb, az az ezres meg az alatti köbcentis turbós foshalmok. Újat nem tudok venni, használtan meg ki tudja mennyit mennek még el, nincs bennük bizodalmam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest