- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Di Natale
senior tag
Az imént Mosonmagyaróváron a fizetős parkolóban mellém állt egy bolgár. Kissé húztam a számat, mert sajnos vannak előítéleteim a balkáni népekről.
Miután precízen leparkolt, hátra sétált és csak elképzelni tudom, hogy dobott egy pisit. Addig tárva nyitva maradt az ajtó és bekukkantottam.
Azt hittem egy szemétdombot fogok látni, de patika tiszta volt minden. Kávéfőző, inverter, takarítószerek az ajtóban.
Aztán visszaül a fülkébe. Valamit babrál a tachográfon. Elővesz egy füzetet, számológépet és az aznapi tevékenységi időt jegyzeteli. Elővesz egy másik füzetet, összenézi a kettőt. Utána egy kis cetlit vesz elő, ráír valamit és a kormány mögé teszi.
Szóval én kellemeset csalódtam és egy kicsit el is érzékenyültem. Az osztrák, német, cseh rendőr meg előszeretettel veszi ki a keleti rendszámos kamionokat, mondván úgy is talál hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest