Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

Ha senki sem fogja nézni akkor kidobott pénz még ha rögzít is szerintem... a magyar rendőrség még akkor sem képes lecsukni valakit, hogy tudja, hogy nincs alibije, tudja, hogy a helyszinen volt, fenyegetőzött, felismerték... szal no comment ide minek kamera? (konkrétan a lépcsőházunkat gyújtotta fel egy ismert ismeretlen elkövető...). Biztosító korrekt volt mert 1 hónap alatt rendbe is hozták a bérházat minden kérdezés nélkül bár a karácsony nem, hogy fehér lett volna hanem egy teljesen fekete lépcsőházban telt... (korom ugye jó dolog...).

Ennyi pénzből lehetne venni pl 3-4 harcikutyát :D Attól jobban félnek az indiánok... mellé esetéeg a művelődési házakban árusított ''Kamukamera'' lehetne minden sarkon... ha azt lefújják sprayvel legalább csak 1000 HUF lecserélni...

Nekünk pl a kukáknak csináltak szép kis házat, hogy a környékbeli boltosok ne oda hordják a szemetet... 1 hét és már nekik is lett kulcsuk hozzá mert ugye van olyan barom aki itt lakik és odaadja a kulcsot, hogy másolja le persze ő is fizet a szemétszállításért a boltos meg nem... de a lépcsőházak kulcsával is ez a helyzet... boldog-boldogtalannak is van kulcsa én meg csak nézek, hogy vazze ennyien nem lakhatnak ebben a lépcsőházban...

Nálunk éppen futó projekt az erkélyek felújítása erkélyenként 200-400e közti áron... 5 erkély kb 2 hónap meló a 2 magasan iskolázott munkásnak (hallanátok őket beszélni... mint amikor a diliházban beszélgetnek azon a szinten vannak..) nem is ez a lényeg hanem, hogy annak is fizetnie kell az erkélyek felújításának díját akinek erkélye sincs! Nekünk is bár erkélyünk is van igaz a miénket nem kell felújítani...

Leendő projekt óriási gsm antennákat akar a közösképviselő telepíteni a bérházak tetejére... jó is lesz az az óriási sugárzás az kell csak de, hogy milyen jól fizetnek... persze neki a zsebébe....

Jaj egy kicsit eltértem a témától vagyis már nagyon is :D

Új hozzászólás Aktív témák