- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondtam, hogy hülye elvárásaim vannak egy telefontól - legyen telefon első sorban (mondjuk, még Exynos-szal is lehessen 4-5G-n használni), ami bírja tovább, mint 1 nap és ne kelljen tok rá.
Az, hogy 8K 120fps és visszalassítom, kétszer jó eljátszani, de amúgy több éve teljesen jó fotókat lőnek vele az átlagfelhasználók (kivéve, ha 1-1 sorozatot elbaltáz a gyártó, mert hozzányúlnak). Ne érts félre, az innováció jó dolog és csak 5-6 évet visszanézve is óriási a fejlődés, de már annyi midnent akar tudni egy telefon, hogy csak az alap dolgokra nem jó lassan. Az AI egyes területei például jó fejelsztési irányn.
-
bigmasterg
addikt
Van két fullframe gépem, 1.4es obikkal, de basszus, síelni nem viszek magammal egyet sem.
De még kirándulásokon sem kényelmes plusz pár kg-ot állandóan magammal hordani.
Ezeket inkább melóra használom / használtam.
Nyilván nem lehet a rendes fényképezőgépet minőségben telefonnal hasonlítani. Főleg ha nagy monitoron nézi az ember. Egyik telefon képe sem alkalmas arra, hogy bármennyire belenagyíts.De a fényképezőgép kényelmetlen, hurcolni kell, utána utómunkázni kell stb.
Emléket menteni, plusz social media-ra / story-ba pedig igazából elég amit egy jobb telefon tud.Elgondolkoztam már egy kisebb méretű apsc fujin, kirándulni pont jó lenne, de azon kívül úgyis csak a szekrényben pihenne.
Megértem aki egy csúcstelefont vesz helyette. Képben ugyan közel nem tudja azt, de átlag usernek bőven elég, illetve fotózáson kívül minden másra lehet használni. -
Fényképezőgépeknél is az a trend inteligens automatán vagy automatán nem annyira természetesek a képek túlélesíthet, a Fuji gépei S100, XS1 sokkal jobbak voltak természetesek voltak a képek, vagy ha ráérünk állítgatni akkor lehet sokat babrálni a beállításokkal. Telefonnál is az emberek 90 százaléka csak előveszi és fényképez, nem állítgatnak semmit és még az optikát sem törlik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest