- LG V30 - vezércsel
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Megnéztem a priviben linkelt jsFiddle-példádat, és az volt a gond, hogy a rules : {...} -on belülre raktad a messages: {...} részt is, pedig annak attól függetlenül kell szerepelnie az objektumon belül. (Az eredeti mintakódodban ez nem így volt.
)
Amúgy itt vannak a magyar szövegek, a {0} és {1} jellegű placeholderek működnek:
http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jquery.validate/1.11.1/localization/messages_hu.jsTehát a megfelelő megoldás (az input type-ot Te eredetileg helyesen írtad, number az jó (mivel HTML5), most csak azért változtattam text-re, hogy ki lehessen próbálni a validálást más formátumra is HTML5-öt támogató böngészőben is, pl. ha szöveget írok be; a "range" validálóüzenete amúgy nem tudom, hol jön elő, de a lényeg szempontjából most mellékes):
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
Amúgy csak most nézem, hogy egyik helyen product_weight-et írtál, másik helyen már product_height-et, mármint utóbbinak határoztad csak meg a messages attribútumában a magyar nyelvű szöveget. Ezt a valódi kódban jól használod? Tehát product_weight-nek is megadtál magyar szöveget külön a messages-en belül, csak itt, a példakódodban maradt le?
-
trisztan94
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest