Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz adam_ #3155 üzenetére

"Kollégám szerint egyenlőre felesleges frissíteni Drupal alatt a JQuery-t, mert az on() felhasználásán kívül jelenleg nem nyerünk vele sokat.."
    Az igen... és ő egyáltalán webfejlesztő? Remélem, veled nem sikerült ezt elhitetnie.
    Csupán például nem egy ősrégi elavult jQuery-t használnátok, így az újabb jQuery-k valamelyikének előnyeit ki tudnátok használni, tudnátok olyan modulokat használni, amik az újabb jQuery-ket igénylik (vannak olyan modulok/sminkek, amik ezt kifejezetten megkövetelik), tudtok több jQuery-változatból is választani a modul beállításai között, soroljam még? :) A kollégádnak tehát egy kissé inkompetens véleményt sikerült megfogalmaznia.

A többit akkor most átugrom, mert azóta elég sok hsz.-ed volt, úgy tűnik, továbbjutottál a dologban.

(#3161):
    "[link] Elvileg elkészült, ilyet szerettem volna elérni."
    Ebben a példában rohadt zavaró, hogy ha előhozom a menüt, akkor ugyanoda újbóli kattintásra nem tűnik el, hanem kötelező valami elemet választanom, különben nem hajlandó eltűnni. Vagy a zöld hátterű divre kell kattintanom, ekkor viszont a bejelentkező űrlap ugrik elő, pedig én nem ezt akartam. Ha ez tényleg ilyen a végleges felületen is, számítsatok rá, hogy anyázni fognak a felhasználóitok.
    Aztán ha rákattintok a Login menüpontra, az előugró űrlapot továbbra sem tudom semmivel sem bezárni. Csak akkor, ha rákattintok a menüt előhozó lenyílóra, akkor hirtelen eltűnik az űrlap, de akkor meg nem értem, mi a frászért teszi ezt, mert ugye nem kéne, senki nem kérte, hogy tűnjön el.

Lehet, hogy közben ezekre rájöttél, annyit írtál, hogy már kicsit elvesztem az információtengerben, meg hogy most hol is tartasz, de majd biztos megírod. :D
    Ilyenek miatt amúgy nem értem, miért nem használtok egy jó kiindulási alapot, valami olyasmit, mint a Bootstrap (Drupal-smink is van hozzá), aztán erre ráépítve szépíthetnétek és testreszabhatnátok a felületet. Ja, de várj, az nem fog menni, hiszen a kollégád szerint FELESLEGES a frissebb jQuery... ;] ;] Haha.

• martonx

veterán

válasz adam_ #3155 üzenetére

"mert az on() felhasználásán kívül jelenleg nem nyerünk vele sokat.."

Most komolyan milyen helyen dolgozol már? Én az ilyen kollégát már réges rég vagy kirugattam volna, vagy én felmondtam volna, és elmentem volna egy normális fejlesztő céghez.

Új hozzászólás Aktív témák