Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• adam_

senior tag

válasz Sk8erPeter #3164 üzenetére

Szia, köszönöm a válaszod.

Ebben a példában rohadt zavaró, hogy ha előhozom a menüt, akkor ugyanoda újbóli kattintásra nem tűnik el, hanem kötelező valami elemet választanom, különben nem hajlandó eltűnni. Vagy a zöld hátterű divre kell kattintanom, ekkor viszont a bejelentkező űrlap ugrik elő, pedig én nem ezt akartam. Ha ez tényleg ilyen a végleges felületen is, számítsatok rá, hogy anyázni fognak a felhasználóitok.

Nem ilyenre akartam megoldani, csak így tudtam. :F Segítenél ebbe, illetve rávezetnél, hogy a menüt illetve a login miért nem akarja eltünteni, ha újból rákattintok a triggerére, hol a hiba a kódban? Hol kellene változtatnom? Szóval azt kellene elérnem, hogy ki/be csukodjon a login/menü is ha az ikonjára kattintok, normál toggle() funkcióval, de ez valamiért nem megy.

A másik, pedig, hogy a kis display méret melett rákattintok a trigger ikonokra, akkor nagy display méret mellett eltünik az egész nav, ez miért van?

miért nem használtok egy jó kiindulási alapot, valami olyasmit, mint a Bootstrap (Drupal-smink is van hozzá)

Na látod, ez is jó kérdés. kollégám szerint nem lehet Bootstrapet használni, mert alapból Foundationnal dolgozunk Drupal alatt. :U Abból viszont nem tetszik neki a beépített nav funkció. Szóval totál káosz. :)

Új hozzászólás Aktív témák