Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
trisztan94
üzenetére
Melyik Sublime Text színsémát használod? Ez a Monokai?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
De bakker, miért csodálkozol ha nem működik az a függvény, amit küldtem neked, ha nem változtattad meg az eredeti koncepciódat, ahogy mondtam?

1. nem szedted ki az .each()-et, pedig felesleges
2. az én módosított loadURL függvényem csak egy STRINGET vár paraméterként, NEM pedig egy jQuery-objektumot, ahogy a tiéd! Ahogy írtam korábban, ott is tök felesleges jQuery-objektumot átadni, mivel csak egy URL az érdekes abban a függvényben, tehát ne egy this-t adj át, hanem CSAK a href-attribútumot.Egy függvény csinálja mindig pontosan azt, ami a dolga, ne többet, ne kevesebbet!
Miért töltöd be JS-sel a CSS-fájlt? Korábban azt hittem, csak apróbb módosítás kell valamiért, de a teljes layoutot JS-sel betölteni?
Kipróbáldtad már, hogy néz ki az oldalad JS nélkül? 
A videódon kapásból feltűnt az a ronda villódzás, ami pont amiatt van, hogy később töltöd be a stylesheetet. Ez ugyanígy jelentkezne, ha a <link> taggel az oldal forráskódjának legvégére pakolnád be a stylesheetet. Ezt mindenképp oldd meg, mert ez szerintem nem csak nálam b@ssza ki a biztosítékot.
De azért az gáz, hogy a stylesheeted IE8 alatt még csak be sem töltődik, akármennyire is nem tartjuk azt normális böngészőnek. FOGJÁK IE8 alól böngészni az oldaladat, számíts arra. Még rosszabb, ha a megrendelőd látja meg IE8 alól.Ja, és a console.log()-os hibát én annak idején így oldottam meg, hogy olyan böngészőben se "szálljon el" a console.log-olás, ahol nem működőképes ez a függvény:
var alertFallback = false;
if (typeof console === "undefined" || typeof console.log === "undefined") {
var console = {};
if (alertFallback) {
console.log = function (msg) {
alert(msg);
};
console.error = console.trace = console.log;
} else {
console.log = function () {};
console.error = console.trace = console.log;
}
}Az alertFallback változóval azt tudod beállítani, hogy ha nem működik a console.log(), akkor helyettesítődjön alert()-re - ezt defaultból false-ra raktam, nekem ne dobáljon alert()-ablakokat.
Nem tűnt fel még amúgy az a PHP-s hiba, ami a galéria betöltésekor jól látszik a videódon is?
Előbb talán azt kéne megoldani.Amúgy a térképed erősen el van csúszva.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Razer gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kipróbáldtad már, hogy néz ki az oldalad JS nélkül?