Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ja én azt hittem ezekre, hogy a JSON saját dolgai. Nem tudom már mit gondoltam. Igen, class-szel működik szépen a dolog.

A státuszváltozó szerintem felesleges, mert mindig le kell futnia a Query-nek, egyetlen lehetőség van amikor nem, amikor az adatbázist nem tudja valamiért olvasni, de arra már van user friendly üzenetem.
Gondolom arra gondoltál, hogyha a user url-ből nyitja meg azt a fájlt amire amúgy ajax-szal küldök kérést, és így változók hiányában exception-nel kidob. Ezt már kiküszöböltem, csak a script férhet hozzá, amúgy se read se write jogosultság nincs hozzá és egy üzit dob ki, hogy nem kéne 
Vannak dolgok amiért visszasírom a PHP-t amúgy. Olyan egyszerű műveletek, mint, hogy rákeressek arra, hogy miként indexel a C# ASP.Net-ben tömböket sem tudok egyszerűen megnézni. Fórumjuk viszonyag elfogadható, de már 1 napja nem érkezett válasz a kérdésemre.. Na mindegy, azért már jobban kenem-vágom ezt, mint a PHP-t

Köszi, a dictionary-nek utána nézek!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szombati hardverbüfé
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gondolom arra gondoltál, hogyha a user url-ből nyitja meg azt a fájlt amire amúgy ajax-szal küldök kérést, és így változók hiányában exception-nel kidob. Ezt már kiküszöböltem, csak a script férhet hozzá, amúgy se read se write jogosultság nincs hozzá és egy üzit dob ki, hogy nem kéne