- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha valami rossz kismanó átírná a kódját multiple selectre, akkor igen lefutna, egyébként meg nem"
Abban a formában is lefut, amit ő írt, úgyhogy ez nem igaz...Szerk. (mert megint írtál pluszt szerk. után):
jahh, az én célom nyilvánvalóan mindig csak a kötekedés, nem is ám az, hogy ne maradjanak kétes minőségű kódok a topicban javítás nélkül, ha visszakeresel a hsz.-eimre, nem segítettem ám senkinek, neked sem, nem válaszoltam ám a te kérdéseidre sem, veled is mindig CSAK kötekedtem, másból sem áll a tevékenységem...De nyilván most jól megmondtad a magadét, és szükséges volt általánosítani.
De akkor majd ignorálom a hsz.-eidet, és akkor nem lesz problémád.
Azt azért még hozzáteszem, hogy az én kezdeti fórumos tevékenységem során és most is mindig nagyon jól jöttek és jönnek az ilyen rendkívül szemét "kötekedő" hozzászólások, amikor valaki javította/javítja a hibáimat, én inkább örültem neki, ha valakivel ilyet meg tudtam vitatni, mintha hülyeségeket hagyott volna a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest