- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm, nem tom, a MIME-type témában akkor melyik az igaz, de akkor lehet, hogy úgy van, ahogy írod.
"Alerttel oldottam meg, és az alapján a válasz rendesen megérkezik, a gond, hogy utána a postnál mintha nem menne el :S"
Ezek helyett a "mintha" szavak helyett mi lenne, ha meggyőződnél róla?Pont a hibakezelés egyszerűsége miatt ajánlottam a $.ajax() függvényt. A console.log-ot pedig azért ajánlottam, mert jóval értelmesebben lehet vele kiíratni az adatokat, pl. ha objektum érkezik (és az fog), akkor elég ezzel kiíratni a kapott választ, és kibontható formában tekintheted meg a konzolon (F12, vagy Ctrl+Shift+I). Akkor láthatod, minden szükséges rész megvan-e.
Itt mutat példát a $.post()-tal való válasz- és hibakezelésre:
// Assign handlers immediately after making the request,
// and remember the jqxhr object for this request
var jqxhr = $.post("example.php", function() {
alert("success");
})
.success(function() { alert("second success"); })
.error(function() { alert("error"); })
.complete(function() { alert("complete"); });
// perform other work here ...
// Set another completion function for the request above
jqxhr.complete(function(){ alert("second complete"); });Szerintem ez jóval ocsmányabb, mintha "egyben" lenne az egész az $.ajax() függvényben.
Mindenesetre használd ezeket a hibakezelő függvényeket is, hogy megtudd, hogy hol lehet potenciális hiba.
Meg ha nem mondod meg, mit kell elpostolni, akkor nem tudunk segíteni.Ezenkívül martonx már említette, hogy a POST-metódussal parák lehetnek távoli szerver felé, bár meg kéne tudnod, hogy egyáltalán a szerverhez érkezik-e bármi, pl. úgy, hogy naplózod a szerveren a bejövő kéréseket debuggolás erejéig (pl. adatbázisba vagy fájlba, most a lényeg szempontjából mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest