- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Már hogy ne töltené újra az oldalt? Megnyomod az Initalize gombot... utána nem tudod mégegyszer megnyomni, mert eltűnik, tehát újra kell töltenem az oldalt, hogy megint megnyomhassam. Így pedig persze hogy nincs probléma."
Még mindig nem értetted meg, amiről korábban vakerásztam...Mivel forbiddent kap a jsFiddle a scriptek include-olásakor, ezért a CKEditor rohadtul nem fog működni... Tehát érvényre sem jut, amit ott írok, dob valami exceptiont, és nem lesz return false, hanem továbbmegy az action attribútumban megadott feldolgozó fájlra.
A kódodat nem tanulmányoztam túlzottan, de akkor sem értem, mi a francnak cserélgetni a div tartalmát mindig pontosan ugyanarra, egyáltalán mit akarsz ezzel?
Ha már létezik a form meg a benne lévő div, meg a textarea, meg minden, akkor miért nem csekkolod, hogy megvan-e már?
Csak a textarea tartalmát akarod lecserélni, vagy mi a célod?Szerk.:
most utólagos engedelmeddel viszont felhasználtam az oldaladról a scriptek elérési útját.
Itt van a működő változat, aminek NEM szabad "újratöltődnie", elküldenie a formadatokat az incializáló gomb lenyomása után:
http://jsbin.com/uyizov/3
Lényeg: első inicializálás után akárhányszor nyomogathatod az inicializáló gombot, mindig ugyanaz a függvény fut le, ahol az inicializálás megtörténik, mégsem okoz SEMMI gondot...... mivel eleve lekezelték ezt az esetet.
Így már érted?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest