Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Male #1055 üzenetére

"Már hogy ne töltené újra az oldalt? Megnyomod az Initalize gombot... utána nem tudod mégegyszer megnyomni, mert eltűnik, tehát újra kell töltenem az oldalt, hogy megint megnyomhassam. Így pedig persze hogy nincs probléma."
    Még mindig nem értetted meg, amiről korábban vakerásztam... :O Mivel forbiddent kap a jsFiddle a scriptek include-olásakor, ezért a CKEditor rohadtul nem fog működni... Tehát érvényre sem jut, amit ott írok, dob valami exceptiont, és nem lesz return false, hanem továbbmegy az action attribútumban megadott feldolgozó fájlra.
    A kódodat nem tanulmányoztam túlzottan, de akkor sem értem, mi a francnak cserélgetni a div tartalmát mindig pontosan ugyanarra, egyáltalán mit akarsz ezzel?
    Ha már létezik a form meg a benne lévő div, meg a textarea, meg minden, akkor miért nem csekkolod, hogy megvan-e már?
    Csak a textarea tartalmát akarod lecserélni, vagy mi a célod?

Szerk.:
    most utólagos engedelmeddel viszont felhasználtam az oldaladról a scriptek elérési útját. :D
    Itt van a működő változat, aminek NEM szabad "újratöltődnie", elküldenie a formadatokat az incializáló gomb lenyomása után:
    http://jsbin.com/uyizov/3
    Lényeg: első inicializálás után akárhányszor nyomogathatod az inicializáló gombot, mindig ugyanaz a függvény fut le, ahol az inicializálás megtörténik, mégsem okoz SEMMI gondot...... mivel eleve lekezelték ezt az esetet.
    Így már érted?

Új hozzászólás Aktív témák