Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ignorálom csak nincs rá szükségem. Példának okáért gdrive helyett onedrive, maps helyett sygic, here és waze, g.translate helyett ms translator és deepL, music helyett a xiaomi zenelejátszója, g search helyett d2go,bing...stb, illetve van amit nem használok és amiatt kerül törlésre, fagyasztásra( appvault,tts,könyvek...stb) . Viszont alapból törlöm, mert vsz ne éljen önálló életet az msa, a fb update sync services és a netflix hasonló háttérben futó szolgáltatása.
-
Penguin95
senior tag
Akkor el kell, hogy keserítselek, de az összes cég abból (is) él, ha nem FOSS szoftvert használsz. Ez telefonon szinte lehetetlenség megoldani, számítógépen, ott a BSD vagy Linux.
Ezért használok FOSS szoftvert ahol csak tudok. Windows csak a játszós gépemen van, telefonon LineageOS és /e/OS fut MicroG-vel, MS Office helyett LibreOffice... Egyedül a YouTube és a Maps nem lett még kiváltva, mert előbbire a ReVanced túlon túl jó megoldás, utóbbira meg nincs olyan alternatíva, ami mindent tudna amit keresek.
Egyébként ha anonim módon teszi ezt a Google akkor kit érdekel?
Például engem. Még ha anonim is, nekem ne elemezgesse meg adja el senkinek az adataimat, ha kell a pénz, akkor kérjen és fizetek. A Protonnak is fizetek a VPN, mail, tárhely, stb. csomagjáért, a Tidalnak is a zenékért, a játékokat, szoftvereket is meg szoktam venni, ha tényleg olyasmit ad nekem amit vártam......sokszor relevánsabb keresési találatokat kapsz, ha tudja mik az előzményei annak amire kerestél.
Ezzel határozottan nem értek egyet az utóbbi években. Bármire keresek rá, a találatok 80℅-a valami AI generált vagy fordított bullshit, vagy egyenesen Malware. Lásd anno az MSI Afterburner esetét, amiről talán még Prohardveren is volt cikk. Vásárlásra pedig megvannak az alternatív megoldásaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VR topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óvodások homokozója
- Sorozatok
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest