- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért mondjuk ciki lenne, ha olyanok kerülnének ki a zeneművészetin zongora szakról, akik nem tudnak zongorázni, de zeneelméletből, zenetörténetből pengék. Még ha zongorázni nem is az egyetem tanítja meg őket, ez tény.
Lehet, hogy szar suliba jártam, sőt tény, csak az a probléma, hogy kívülről a munkaerőpiacon jó suliként tekintenek rá, én meg tudom, hogy mi van a máz mögött. Emellett ismerősöktől ugyanazokat a problémákat hallom vissza más intézményekből, ezért gondolom, hogy nem egyedi jelenség, hogy a felsőoktatás köszönő viszonyban sincsen a munkaerő piaci igényekkel, legalábbis informatikai területen. Egyszerűen arra építenek, hogy úgyis olyanok végzik el, akik érdeklődnek, valamint van némi eszük, hogy átvergődjenek a szopatásokon, így aztán végső soron nem kapnak a munkáltatók rémesen rossz munkaerőt, csak éppen ebben semmi érdeme az intézménynek.
Az biztos, hogy rosszul mértem fel a helyzetet. Ha újra kezdhetném, nem azt csinálnám, hogy még jobbnak mondott suliba mennék, hanem a legkönnyebben elvégezhetőt választanám ki, így több időm jutna hobbi fejlesztésre, és már 1. évben keresném a szakmai gyakorlatot.
4.5 év tapasztalattal? Ja úgy a dupláját.
Nem hiszem, mert csak juniorként tudnék elhelyezkedni, mivel több szempontból is sok a hiányosságom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest