Új hozzászólás Aktív témák

• sakal83

addikt

válasz OPiiPO #8435 üzenetére

:)

Olvasni csak pontosan érdemes

"egy képzett szorgalmas budapesti 35-40 éves férfinak évi 12 millió forint bevétel reális cél."

Aláhúztam Neked a fontos szavakat. Te valóban úgy gondolod, hogy egy KÉPZETT és SZORGALMAS férfinek REÁLIS cél a havi 1 milla?

Egy IGEN/NEM választ kérnék.

Ha igent válaszolsz, kérlek áruld el a titkot, hogy tudom megcsinálni és mellettem a pesten élő képzett és szorgalmas férfiak százezrei:) (kérlek itt teljesen szabályosan megkeresett adózott, nem számla nélküli, nem átkönyvelt, hajléktalanra íratott céges, állami megrendelések nélküli hosszútávú opciót írj le pár végzettségre lebontva)

Komolyan mondom, hogy kezdem szégyellni magam - és impotenciát is okoz :D -, hogy tavaly és előtte közel a 35-höz, csak 8,4 milla volt a bevételem egy évben, és ezt a bevétel szintet nem tudom fenntartani huzamos ideig. :)

Ja, és megjegyzem ez SOHA SEHOL Oroszországtól az USA-ig nem reális általánosan, hogy egy két éves fizuból tudsz venni egy 60 nm-es kéglit kp-ra - a jövedelmed helyén -, mert szorgalmas és képzett vagy.

Új hozzászólás Aktív témák