Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITmuki
csendes tag
Sziasztok Skacok!
Nem: Férfi
Kor: 29
Munkakör: Java fejlesztő
Végzetség: Mérnökinfo BSc (BME)
Nyelvtudás: Angol felső
Hely: Budapest
Tapasztalat: 3,5+ év
Fizetés: Nettó 345k(igen, van benne egy kis szürkeség
)
Környezet: Jól érzem magam, emberileg minden passzol.Mostanában volt egy előzetes HR témakörű egyeztetés a vezetőnkkel.
A szitu az, hogy belső változások miatt sokkal nagyobb lesz a felelősségem a csoportban, gyakorlatilag vezető fejlesztői pozíciót kell majd betöltenem + egy újonnan formált, kisebb csoportba is beválasztottak, szóval több felé oszlik majd közben a figyelmem.Na most felmerült a kérdés, hogy 2017-ig maradnék-e garantáltan. Erre egyértelműen igent tudok mondani, a megfelelő emelés mellett. Szerintem a 85k reális lenne, tavaly is ilyen nagyságrendű volt, részben azért, mert bevállaltam, hogy a 2016-ot is itt töltöm.
Felmerült az is, hogy a vezetők a 2018-ig való "lekötésre" is szeretnének választ, arra az évre pedig már váltást tervezek, mert a fejlődésem tempója lassult, kicsit kezdem befásultnak érezni magam, zavar a sok belső fejlesztésű eszköz(szeretnék mainstream, menő cuccokba beletanulni/alkalmazni a munka során).
Ez az, amire nem tudom az egyértelmű választ, de úgy érzem, hogy nem szeretném lekötni magam előre 1,5-2 évre, mert veszélyben látnám a szakmai fejlődésemet(erre szerintem az otthoni projektek sem jelentenek megoldást).Ti mit mondanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Crimson Desert
- Monitor hiba topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Retro PCI-E videókártyák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)