Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITmuki
csendes tag
Sziasztok Skacok!
Nem: Férfi
Kor: 29
Munkakör: Java fejlesztő
Végzetség: Mérnökinfo BSc (BME)
Nyelvtudás: Angol felső
Hely: Budapest
Tapasztalat: 3,5+ év
Fizetés: Nettó 345k(igen, van benne egy kis szürkeség
)
Környezet: Jól érzem magam, emberileg minden passzol.Mostanában volt egy előzetes HR témakörű egyeztetés a vezetőnkkel.
A szitu az, hogy belső változások miatt sokkal nagyobb lesz a felelősségem a csoportban, gyakorlatilag vezető fejlesztői pozíciót kell majd betöltenem + egy újonnan formált, kisebb csoportba is beválasztottak, szóval több felé oszlik majd közben a figyelmem.Na most felmerült a kérdés, hogy 2017-ig maradnék-e garantáltan. Erre egyértelműen igent tudok mondani, a megfelelő emelés mellett. Szerintem a 85k reális lenne, tavaly is ilyen nagyságrendű volt, részben azért, mert bevállaltam, hogy a 2016-ot is itt töltöm.
Felmerült az is, hogy a vezetők a 2018-ig való "lekötésre" is szeretnének választ, arra az évre pedig már váltást tervezek, mert a fejlődésem tempója lassult, kicsit kezdem befásultnak érezni magam, zavar a sok belső fejlesztésű eszköz(szeretnék mainstream, menő cuccokba beletanulni/alkalmazni a munka során).
Ez az, amire nem tudom az egyértelmű választ, de úgy érzem, hogy nem szeretném lekötni magam előre 1,5-2 évre, mert veszélyben látnám a szakmai fejlődésemet(erre szerintem az otthoni projektek sem jelentenek megoldást).Ti mit mondanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Apple MacBook
- Assetto Corsa EVO
- Ingatlanos topic!
- BMW topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)