Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ITmuki

csendes tag

Sziasztok Skacok!

Nem: Férfi
    Kor: 29
    Munkakör: Java fejlesztő
    Végzetség: Mérnökinfo BSc (BME)
    Nyelvtudás: Angol felső
    Hely: Budapest
    Tapasztalat: 3,5+ év
    Fizetés: Nettó 345k(igen, van benne egy kis szürkeség :) )
    Környezet: Jól érzem magam, emberileg minden passzol.

Mostanában volt egy előzetes HR témakörű egyeztetés a vezetőnkkel.
    A szitu az, hogy belső változások miatt sokkal nagyobb lesz a felelősségem a csoportban, gyakorlatilag vezető fejlesztői pozíciót kell majd betöltenem + egy újonnan formált, kisebb csoportba is beválasztottak, szóval több felé oszlik majd közben a figyelmem.

Na most felmerült a kérdés, hogy 2017-ig maradnék-e garantáltan. Erre egyértelműen igent tudok mondani, a megfelelő emelés mellett. Szerintem a 85k reális lenne, tavaly is ilyen nagyságrendű volt, részben azért, mert bevállaltam, hogy a 2016-ot is itt töltöm.

Felmerült az is, hogy a vezetők a 2018-ig való "lekötésre" is szeretnének választ, arra az évre pedig már váltást tervezek, mert a fejlődésem tempója lassult, kicsit kezdem befásultnak érezni magam, zavar a sok belső fejlesztésű eszköz(szeretnék mainstream, menő cuccokba beletanulni/alkalmazni a munka során).
    Ez az, amire nem tudom az egyértelmű választ, de úgy érzem, hogy nem szeretném lekötni magam előre 1,5-2 évre, mert veszélyben látnám a szakmai fejlődésemet(erre szerintem az otthoni projektek sem jelentenek megoldást).

Ti mit mondanátok?

Új hozzászólás Aktív témák