Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Funthomi
üzenetére
Nem tudom mivel kérted le, de magyarorszag.hu-n belépve, az eBEV-szolgáltatás-ra átkattintva, majd ott
szolgáltatások > járulék-adat kivonat, abban új lekérdezés az időszak beállítása után... hamarosan megjelenik az elkészült felirat jobbról alul és arra kattintva befrissül, ott a pdf amiben látnod kell.
Másrészt adóbevalláshoz minden évben kell kapjál következő év elején olyan papírokat, amin az adók és járulékok is szerepelnek.
Múltkor elcsesztem egy módosító ürlapot és pl ezen vettem észre, hogy előző hónapra nem stímmel. Hasznos néha ezekre ránézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest