Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Igen, de ő is pont azt írta, hogy emberfüggő a dolog. Ő bratyizni szeret, más - kevésbé szociálisabb ember - meg pont, hogy nem, így totál egyénfüggő, hogy ki milyen légkörben érzi jól magát.
Nálunk pl. sokan pozitívumként hozzák fel, hogy az iroda egy csendes külvárosban van, és hogy egy-egy irodahelyiségben 3-5 fő van maximum, és hogy mennyivel jobb ez a nyugiság, mint esetleg egy belvárosi irodaházban ülni egy boxban, zajban, összezárva sok-sok ember egy nagy légtérben. Én - bár bevallom még nem dolgoztam olyanban - valószínűleg ott jobban érezném magam, mert itt kb. elalszom néha. Az jelent némi felüdülést, ha kevesebb a meló épp, és kialakul valami csoportszintű spontán beszélgetés, vagy ilyesmi. Amúgy meg úgy érzem néha, mintha egy gőzőlgő, meleg mocsárban szenvednék. Más meg pont ezt szereti. Ízlések és pofonok.
Ezért is felesleges állandóan mantrázni, hogy mennyivel jobb külhonban a légkör, mert teljesen szubjektív a dolog. (Ezt a mondatot már nem Neked címeztem, alapvetően csak rá akartam mutatni, hogy lényegében ugyanazt írtad, mint FLx és én is egyetértek ezzel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest