Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Ha nem kell a pozicióhoz a diploma, én nem írnám bele CV-be. Nem kell titkolni sem, ha rákérdeznek, el lehet mondani (az is gáz, ha nyíltan letagadod). Én ezt csinálnám, mert máshonnan is hallottam már, hogy nem szeretnek túlképzettnek vélt emberekt felvenni, mert hogy úgy is elmennek majd. Úgyhogy talán valami motivációs szöveg féleséggel is lehetne készülni. Nem tudom amúgy mi a helyzet a legtöbb ágazattal, de nem épp egy felívelő gazdaságban vagyunk, szóval valószínűsítem nem egyszerű most állást találni sajnos. De ne add fel.
Bele lehet vinni, hogy van egy infós diplomád, de a pozihoz igazítva, pl "Technikai háttérrel rendelkező értékesítő, aki érti az ügyfelek problémáját és képes komplex megoldásokat eladni" meg "Rájöttem, hogy a legjobban azt élvezem, amikor ügyfelekkel beszélek, igényeket értek meg és megoldást javaslok, ezért az értékesítés irányába fejlesztettem magam" meg hasonló bullshit szövegek. Én is erőltetettnek látom, és úgy érzem mintha az ujjamat a torkomon dugnám le mikor ilyeneket szövegelek, de ezzel lehet eladni magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- WD Black SN850X 8TB
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Magyarországon elsőként: ÖRÖK GARANCIÁS iPhone kijelzőcsere
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest