Új hozzászólás Aktív témák

• szerenkemnek

csendes tag

Sziasztok,
    Gondoltam adok egy update-et.
    Eltelt kicsivel több mint egy év amióta Cloud Engineer lettem.
    Ez idő alatt - az én szigorú besorolásom szerint - még junior szinten vagyok annak ellenére, hogy a pozíció eggyel magasabb.
    Felszedtem némi tudást, de az még kevés - a főnökeim szerint is. Közben kialakult egyfajta frusztráció bennem, hogy egyre jobban felejtek mint sem tanulok/megjegyzek dolgokat (még alapvető informatikai ismereteket is felejtek).
    A SysOps/CloudOps vizsga is még várat magára, mert nem éreztem azt, hogy kellő tudással rendelkezem. Persze, mondhatjuk, hogy betanulom a kérdés-válaszokat, leteszem a vizsgát és boldogság van - csak tudás nincs mögötte.

A fizu nemsokkal brutto 1 millió fölé emelkedett.

Scriptelni, programozni még mindig nem tudok, pedig kellene lassan, mert a külföldi álláshirdetéseknél is kérik már. Mondjuk ott eleve fejlesztőket keresnek.
    Egyébként kicsit frusztráló, hogy a HR-nél az informatikus=fejlesztő és a Cloud Engineer=fejlesztő lényegében ugyaz, illetve a pozícióleírásokban is hasonló tudást kérnek.

A cég részéről most egy olyan megoldás született, ami a végső döntést fogja segíteni akkor amikor a további közös együttműködésünkről lesz szó. Pár hónap alatt kellene felszedni tudást több területen. Sikerül=maradok, nem sikerül=elbúcsúzunk.

Izgalmas jövő év elé nezek. :) Nem várok fizetésemelést. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák