Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Kicsit én is leírnám a sztorim. 2015-ben végeztem mérnökként. Számomra fontos volt az iskola a kezdetektől fogva. Ugyan nem ebben helyezkedtem el, utána - ismerőstől - jött egy ajánlat. Adminisztratív munkát végeztem. Kevés pénz, és kevés munka volt. Azt a tapasztalatot nem vihettem tovább, merthogy más ilyen munka az országon belül nem volt. Hasonló sem. így - a kevés munka, sok szabadidő párossal - elkezdtem egy mérnökinfó foszk-ot. Ez rendes mérnökinfó képzés volt a DUE-n, csak 2 éves volt a 3,5 helyett és nem mérnök informatikus lettem, hanem "csak" rendszergazda.
Az akkori munkahelyem - ennélfogva - elővettek helpdesk-esnek, de a fizu maradt. Majd dobbantottam. 1,5 szerese lett a fizum és most is heldesk-esn vagyok. És egyébként élvezem, mert a felhasználók is és én is örülök, ha egy problémát megoldok. Van benne kihívás (fontos, hogy számomra kihívás, lehet egy tehetségesebb embernek nem az volna.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest