Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sakal83

addikt

válasz emvy #42002 üzenetére

Sajnos az "elit" (itt az uj qva draga uj tomb lakasokat vasarlokat ertem, nem prejorativ ertelemben) aki ezen a reszen vasarol, nem veszi figyelembe, hogy az elet is dragabb lesz (a kiszolgalo szemelyzetnek is) . Miert dolgozna ugyanannyiert egy tanar/orvos stb ott, ahol igenyek vannak es neki is dragabb a lakhatas, ha bivalybasznadon ugyanakkora a ber. Az aglos nyavalygasokrol meg hallani sem akarok, mert tevkepzetben elnek. Falura mentek vilagvarosi szolgaltatasi igennyel. Pont en is ezt tettem, kikoltoztem agloba hazba, 5 honapig birtuk. Pofan vagott a valosag. 2.5 ora inga a melohelyre, az oktatas szar, az ujak hisztiznek a regiek fujnak az ujakra. Igy egy gyors felismerest kovetoen el is költöztünk :DDD

Ra sem birok nezni az aglora, mert bar jo lenne hazban lakni, de totalis tevedes volt reszemrol, hogy ugy gondoltam, hogy a felet hozza a 13 keruletnek. Eleinte en is szidtam a kornyezetet, de ra kellett jonnom, a hibas az en irrealis elvarasom volt. Amire itt tobben - koztuk en is - vagyunk, az vilagvarosban nincs, vagy extreme dragan, amihez csoro vagyok.

Egy normalisabb lokacioban (csendes, kozel a belvaros, jo iskolak, nagyobb ter) egy normalisabb lakas/haz 200-400m kozott van...

Ez tokehasznalati dijban jelenleg havi 1.2-2m ft. Amortizacioban 250e-500e ft...

Az oktatasi allapotok mef extrem szaeok pesten altalanos iskolaba.

Most megyei jogu varosban vagyok. Itt kozepesek az iskolai infrastrukturalis allapotok, se nem jo se nem rossz. A tanari karban a valtozasok nem nagy mertekuek.

De vszinu megyek vissza Bpre. Ami ott van, az valami kegyetlen. Egyik jonak itelt iskolat neztuk peremkeruletben szo szerint rohad. En ilyet meg gondolni sem gondoltam volna, hogy letezik. A csatornak leszakadva, ablakuvegek kitorve, korhad minden... A tanarok jonnek mennek...

Bementem egy tornaterem felesegbe, es olyan budos volt, hogy ki kellett jonnom...

Csernobil jutott eszembe...

Bp iskolainak lezullesztese zajlik a videki iskolakhoz kepest.

Új hozzászólás Aktív témák