Hirdetés
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Sajnos az "elit" (itt az uj qva draga uj tomb lakasokat vasarlokat ertem, nem prejorativ ertelemben) aki ezen a reszen vasarol, nem veszi figyelembe, hogy az elet is dragabb lesz (a kiszolgalo szemelyzetnek is) . Miert dolgozna ugyanannyiert egy tanar/orvos stb ott, ahol igenyek vannak es neki is dragabb a lakhatas, ha bivalybasznadon ugyanakkora a ber. Az aglos nyavalygasokrol meg hallani sem akarok, mert tevkepzetben elnek. Falura mentek vilagvarosi szolgaltatasi igennyel. Pont en is ezt tettem, kikoltoztem agloba hazba, 5 honapig birtuk. Pofan vagott a valosag. 2.5 ora inga a melohelyre, az oktatas szar, az ujak hisztiznek a regiek fujnak az ujakra. Igy egy gyors felismerest kovetoen el is költöztünk

Ra sem birok nezni az aglora, mert bar jo lenne hazban lakni, de totalis tevedes volt reszemrol, hogy ugy gondoltam, hogy a felet hozza a 13 keruletnek. Eleinte en is szidtam a kornyezetet, de ra kellett jonnom, a hibas az en irrealis elvarasom volt. Amire itt tobben - koztuk en is - vagyunk, az vilagvarosban nincs, vagy extreme dragan, amihez csoro vagyok.
Egy normalisabb lokacioban (csendes, kozel a belvaros, jo iskolak, nagyobb ter) egy normalisabb lakas/haz 200-400m kozott van...
Ez tokehasznalati dijban jelenleg havi 1.2-2m ft. Amortizacioban 250e-500e ft...
Az oktatasi allapotok mef extrem szaeok pesten altalanos iskolaba.
Most megyei jogu varosban vagyok. Itt kozepesek az iskolai infrastrukturalis allapotok, se nem jo se nem rossz. A tanari karban a valtozasok nem nagy mertekuek.
De vszinu megyek vissza Bpre. Ami ott van, az valami kegyetlen. Egyik jonak itelt iskolat neztuk peremkeruletben szo szerint rohad. En ilyet meg gondolni sem gondoltam volna, hogy letezik. A csatornak leszakadva, ablakuvegek kitorve, korhad minden... A tanarok jonnek mennek...
Bementem egy tornaterem felesegbe, es olyan budos volt, hogy ki kellett jonnom...
Csernobil jutott eszembe...
Bp iskolainak lezullesztese zajlik a videki iskolakhoz kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest