Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Mercutio_
üzenetére
"van olyan intézmény ahol a végzettek 1/3-a már dolgozott a suli mellett"
Van olyan ahol meg németül tanulja az összes tárgyat. Most akkor az is elvárás egy diplomással szemben, nem?"Nem a diploma, a megcélzott állások követelménye."
Nem. A kezdő épp attól kezdő hogy nincs gyakorlata (de diplomája igen). Ha lenne, nem kezdő pénzért akarna elhelyezkedni."Itt mindössze annyiról van szó, hogy Dr.Akula szerint akinek egyetem mellett belefér a szakmai munka is, az már zseni/géniusz/fajának igen ritka egyede akit TV-ben kellene mutogatni."
Ki mondta hogy nem lehet megcsinálni? De semmi köze a diplomához. Az egész vzozo "ha én is meg tudtam csinálni, akkor mástól is elvárható" hozzáállásából indult ki. Hát nem várható el, mert nem erről szól egy diploma. Annak pontosan meghatározott követelményei vannak, az várható el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest