Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
gergo5991
üzenetére
Szerencsere mi meg a cegregisztracional elakadtunk. Bar biztosan nem tudom, mert vegul nem futottuk le a koroket, de nalunk az alapito okiratot nem fogadtak el, ugy nez ki azert, mert az ugyved akkor meg ugyan praktizalt, de most inkativ, mert elment allami szferaba dolgozni es osszeferhetetlenseg miatt felfuggesztette. Viszont igy az ugyvedi kamara honlapjan nincs fent az aktiv ugyvedek kozott. A robot es az alapszintu ugyfelszoli nem mondott semmit, hogy mi a gond, csak a sablon szoveget masoltak be. Egyszer ertem el telefonon egy fokkal magasabb ugyfelszolist, az azt mondta, hogy akkor kozjegyzozzunk. Hat a brokimat, egy szaros bankert, inkabb masnal elfogadom a kicsit magasabb dijat. Persze biztosan nem tudom, hogy ez volt-e a hiba, de azt tudom, hogy a magyar cegek 99%-ban az alapito okiratot adjak be a tulajdoni hanyadok igazolasara, total sablon dolog ugyebar, de nalunk azt mindegyik feltoltesnel visszadobtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest