Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hdanesz

őstag

válasz tototos #37236 üzenetére

Nekem is volt olyan, hogy nem marasztaltak semmivel. Egyik alkalommal cégen belül váltottam volna de valamiért visszavonta a másik csoport az offert. Állítólag a külföldi nagyfőnökék döntöttek úgy, hogy mégsem kell ember. Az kicsit ciki volt...mert az akkori főnök kérdezte, hogy mivel tudna maradásra bírni...és a végén emelés nélkül is maradtam :D a fent leírt ok miatt.

Aztán amikor fél évvel később jött az előző csoport vezetője, hogy hopp mégis kell ember...akkor már nem próbálkozott semmivel a jelenlegi csoportvezető. Megvonta a vállát..és mehetsz. :DDD Tegyük hozzá, hogy itt nem a pénz volt a bibi...hanem alapvetően más bajom volt az akkori melómmal.

Ezért is írtam, hogy ha alapvetően nincs bajod a melóval/ottani karrierrel/munkatársakkal/főnökkel....és csak a pénz miatt váltana az ember, akkor ott érdemes jobban mérlegelni. Ha más bibi is akad...akkor persze hogy lépsz. (Nincs előrelépési lehetőség, unalmas meló..stb.)

Én eddig négyszer váltottam. Ebből három előnyösen sült el szinte minden szempontból, egynél viszony nagyon beleszakítottam. 2 és fél évig bírtam...aztán eljöttem onnan. Mindegy hova megyek csak menjek alapon. Kb. minden második héten utaznom kellett külföldre, 10 hónapig két melót vittem hajnal kettőig dolgozva...aztán 5-kor kelve....hogy folytassam, péntek délután lemondani hétfői ügyfélsimogatós utat....tartani a hátam a főnök miatt....ráadásul azt láttam kb. másfél évig hogy - én hiába kértem más ügyfelet - a főnök volt csoportjából meg sorban jöttek át az emberek a könnyebbnél könnyebb ügyfelekre... stb.

Új hozzászólás Aktív témák