Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Vision
üzenetére
Én azt tartom korrektnek, ha mindenki annyit kap amenyit érdemel...
Az előző CEO bizonyos szempontból jobb volt: nála az volt a gyakorlat, hogy az adott terület vezetője kapott egy keretet, és azt szétoszthatta az emberei között a belátása szerint (az adott vezető bére nem ebből a keretből lett emelve). A jelenlegi főnök minden egyes ember béremelését megnézi, és végül is ő dönti el, hogy ki mennyit kap (bár nem vagyunk nagy cég, azért közel 100 ember dolgozik nálunk, és nem gondolnám hogy minden egyes ember munkáját ismeri ilyen szinten...).
Nálam az egyik junior nagyon keveset keresett: nem kért sokat (állami cégtől jött, ott nyilván keveset keresett), azt megadtuk neki (illetve asszem 50K-t még le is alkudott a béréből a CEO vagy a HR vezető, egy időben ezzel szórakoztak), egy másik junior viszont korábban fejlesztő volt (bár csak junior), a versenyszférában dolgozott, ő többet kért (egy kicsit talán sokat is, de akkor nmagyon nagy szükségünk volt emberre, megadtuk neki). Utóbbi béréhez szerettem volna közelíteni az előbbit, így neki bő 25%-os béremelést javasoltam. Az egyik seniorunknak pl. 15%-ot, mert az volt beharangozva átlagnak. Az volt a főnök visszajelzése, hogy fillérre ugyanennyit akart adni mindenkinek. Ez két dolgot jelenthet: vagy realista voltam, vagy eddig kerestünk keveset...
A staff meetingen az hangzott el, hogy 15% esetében javasoltak a vezetők pont annyi béremelést javasoltak, mint amennyit a CEO gondolt, 5% esetében kevesebbet kért az adott terület vezetője, mint amit a nagyfőnök indokoltnak tartott, 80% esetében viszont túlzónak találtatott az igényelt béremelés... Aztán hogy ki hogyan alkudott a CEO-val, az nyilván nem derült ki (korábban próbáltam én is, de ilyen jellegű kérdésekben nem igazán tudtam rá hatni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós topik
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő R9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll gar
- 5-ös pakkban olcsóbb! Dell Latitude 7390, i5-8350U, FHD/IPS, TOUCH, garancia, cégeknek ÁFA-s számla!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- GAMER PC: i7-7700 /// 16GB DDR4 /// RX 5700 XT /// 256GB SSD
- GAMER PC: i5-8500T /// 16GB DDR4 /// GTX 1080 /// 250GB SSD + 500GB HDD
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest