Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Nem kell ehhez privat
2005. vagy 2006-ban voltam interjun. Gondolom ceges policy a stressz interju vagy hogyhivjak. Annyi volt a lenyege, hogy a szakmai resznel bejott 2 vagy 3 arc es elkezdtek kerdezgtni dolgokat. Amit valaszoltam azt meg nem hittek el, folyamatosan visszakerdeztek, hogy Biztos vagy benne?. Visszajelzes csak negativ (szajhuzas, nyegle testtartas, ahamozas, "haaat ha te igy gondolod" ilyesmik), semmi latszat, hogy egyaltalan erdekelne oket amit mondok. Rengeteg ossze vissza ugralas szakmai teren, barmikor bedobtak egy kerdest arrol a temarol/problemarol amirol 15 percel ezelott beszeltel termeszetesen a biztos vagy benne? kerdessel zarva. Szituacios gyakorlat, hogy beszelszaz ugyfellel, elbactal valamit es ordit, ogy ez egy millio dollaros per lesz es hogy mit csinalnal (mit bammeg, szolok a fonokomnek). En folyamatos psziches nyomaskent eltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2005. vagy 2006-ban voltam interjun. Gondolom ceges policy a stressz interju vagy hogyhivjak. Annyi volt a lenyege, hogy a szakmai resznel bejott 2 vagy 3 arc es elkezdtek kerdezgtni dolgokat. Amit valaszoltam azt meg nem hittek el, folyamatosan visszakerdeztek, hogy Biztos vagy benne?. Visszajelzes csak negativ (szajhuzas, nyegle testtartas, ahamozas, "haaat ha te igy gondolod" ilyesmik), semmi latszat, hogy egyaltalan erdekelne oket amit mondok. Rengeteg ossze vissza ugralas szakmai teren, barmikor bedobtak egy kerdest arrol a temarol/problemarol amirol 15 percel ezelott beszeltel termeszetesen a biztos vagy benne? kerdessel zarva. Szituacios gyakorlat, hogy beszelszaz ugyfellel, elbactal valamit es ordit, ogy ez egy millio dollaros per lesz es hogy mit csinalnal (mit bammeg, szolok a fonokomnek). En folyamatos psziches nyomaskent eltem meg.