Hirdetés
- Android szakmai topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
jbnd-007
üzenetére
Na igen, valamiért az “átlag” szociális életet élők úgy gondolják, hogy az a norma mindenkinél, s aki nem megy el velük inni az antiszoc. Véletlenül se lehet, hogy esetleg él aktív szociális életet a saját értékrendje szerint… én pl rendszeresen megyek előadásokra, csoportbeszélgetésekre bizonyos tematikában (ami legtöbb embert nem érdekli, mélymulcs, permakultúra stb), szoktam baráti körrel motorozni, túrázni stb. Ha engem ez érdekel, nem a random ivászat (lévén semmilyen alkoholt nem fogyasztok), akkor miért vagyok antiszoc? Ugyanúgy szociális események ezek is, más tartalommal… arról nem beszélve, hogy az embernek van családja, barátai akikkel általában nem tud annyi időt tölteni mint szeretne, tipikusan pont munka miatt
Ettől függetlenül vannak ilyen tematikus csoportok munkahelyeken, amnak látom értelmét. Pl bicósok, tájfutók, motorosok guildje stb, ahol az azonos érdeklődési körűek összeülnek.(egyébként engem ugyanannyira zavar az étkezés mint szociális esemény fogalma is)
s mindettől függetlenül nekem van barátom mai napig, aki volt munkatársam volt 10+ éve - igaz sok a közös érdeklődési kör…
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest