Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
Na inkabb azt megis hogyan?

Sehol nem voltam meg 5 evet, de mindenhol tudtam a kollegak fizeteset, akikkel joban voltam (ertsd egyutt kajaltunk, kaveztunk, logtunk a munkabol). Csomoszor szoba kerul a penz, onnan meg azert baromi egyszeru rakanyarodni a temara.
Es en nem azert szeretem tudni mennyit keres a masik, hogy irigykedjek, vagy a fonokomnek bemondjam, hogy o bezzeg ennyit keres (pancser dolog). Egyszeruen motival, ha tobbet keresnek nalam. Kielemzem, mivel nyujt tobbet, es en mit tehetek, hogy eljussak oda. Ennek is koszonheto szerintem, hogy a berem eleg jo helyen van (persze itt egy-ket topiklako szerint ehberer ez is
).Ha meg valaki nagyon alacsony bert mond (persze, ahogy mas is irta, mindenki azt mondd amit akar), akkor finoman igyekszem segiteni tanacsokkal (tehat nem azt mondom, hogy te pancser kerj tobbet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest