- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
carapace
üzenetére
1000 euróért kapsz a belvárosban, északnyugati oldalon jó környéken, új építésű, 2 szobás 50nm körüli lakást a Duna-sziget mellett, közvetlen vasúti és metró összeköttetéssel, a megállótól kettő percre. (Handelskai). A kertvárosi részeken is találni kis szerencsével hasonló áron jó lakást.
A Praterstern éjjel tényleg gázos néha, bár már rááltak a rendőrök és járőröznek folyamatosan szóval sokat javult az utóbbi pár évben. Amúgy meg közel sem megkerülhetetlen, és az egyetlen problémás csomópont.
Óvoda/iskoláról nem tudok nyilatkozni de több kollégának van a gyereke most bölcsi/oviban, senki nem panaszkodik. Van amúgy magyar bölcsi/ovi is.
A lakcímbejelentés tényleg sorbanállós volt, de nekem (3 éve) már nem kellett fénymásolgatni, azóta úgy hallottam javítottak a helyzeten és megy elektronikusan is. Önkormányzatnál sosem jártam, egyszer kell megcsinálni neten a handysignatur-t onnantól minden megy online egészségügytől az adózásig.
Jövedelemadó sávos, de van 13-14. havi fizetés ami alig adózik (valami 10%-ot összesen). IT fizetésekről nincs infóm, szerintem nettó 2500-3000 nem lehetetlen, ebből már félre is lehet tenni minimum 500-at havonta akkor is ha egyedül vagy (+13-14. havi).
Új hozzászólás Aktív témák
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest