Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
wowaccount
üzenetére
Az elmúlt évek alatt az a tapasztalatom, hogy folyamatosan tudtam fejlődni és sosem hagytak unatkozni. Amint látták, hogy jól haladok kaptam szépen sorban az újabb és újabb hatásköröket. Úgy érzem fejlődés szempontjából van még benne pár év és a feladatkidolgozás / szervezés részt még csak most kezdtem fél éve, ebből még sokat tudok tanulni. Plusz, van is kitől. A vezető fejlesztő nagyon jó arc, tőle nagyon sokat tanultam és őt is idehorgonyozták, ha jól tudom.
Én nem fogom erőltetni a papírozást. Ha nagyon szeretné a főnök, akkor valószínűleg kérnék még egy kicsit jobb ajánlatot. Ez egyfajta kérés, hogy ha kapok egy ilyen tervet és ígéretet, akkor ők is tudjanak tervezni velem. Az alkuban az is benne van / lesz, hogy ha jelentősen változnak a körülmények akkor ettől a fizetéstől el lehet térni felfele. (Tehát ha full új role-t kapok pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest