Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
Rendszermérnök, Rendszergazda, Helpdesk, Info "vezető", Szoftvertesztelő... Informatikai idegennyelvű cégen belüli kapcsolatártó stb. Voltam én már minden ami lehet. Néha még kódoltam is habár személy szerint rühellek. Annyi előnyöm, volt azért, hogy infós fakon végeztem anno, normális oktatásból... nem a némá egér bill turbo pascal

Ne feltétlen Helpdeskel kezdtem level 1-2-3 ban volt részem. Magyar-Angol. Engem kifejezetten idegesített az elején, mert nem feltétlenül vagyok egy türelmes fajta, de én örülök neki mert azért megtanított kezelni a "hülyeséget".
Helpdesken a 3 level közötti előrelépési lehetőség van. Illetve nagy cégeken belül ezeken belül is vannak rétegződések.
Idegen nyelven jobb. Egyrészt még jobban elsajátítod az idegennyelvet, másodrészt több pénz.
Személy szerint én ide oda ugráltam az elején fél-egy évente. Aztán most körvonalazódik azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- AMD FX
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 16GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Corsair XMS2 DDR2 4Gb (2X2Gb)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs